Жестоко убийство в Белослав. 80-годишен мъж беше намерен мъртъв след

...
Жестоко убийство в Белослав. 80-годишен мъж беше намерен мъртъв след
Коментари Харесай

Жестоко убийство на 80-годишен мъж в Белослав

Жестоко ликвидиране в Белослав. 80-годишен мъж беше открит мъртъв след грабеж в дома му. Задържани са двама души на 20 и на 23 години.

Белослав Варна

80-годишният Георги Добрев живеел самичък. Сигналът за случая е подаден от брат му, който населява прилежащата къща. Часове по-късно полицията задържа единия от причинителите, а рано тази заран и другия.

ст. комисар Даниел Пашов - шеф ОД на МВР-Варна: Единият не е престъпно проявен, този, които е на 23 години, 20-годишният е престъпно проявен за опиати и кражба по 194 и още една кражба по 195, когато е бил малолетен.
Близки на убития споделиха, че предходната неделя домът му е бил разрушен и обран. Той е получавал относително огромна пенсия и това, съгласно тях, е най-вероятният претекст да бъде атакуван още веднъж.
Пенка Добрева, сестра на убития мъж : И през днешния ден ми споделиха че са го намерили на пода - огромния ми брат, че е разбъркано. Мая Николова, родственик на убития мъж: Знаехме, че има огромна сума пари у дома.
От прокуратурата обявиха, че против арестуваните ще бъдат повдигнати две обвинявания - за ликвидиране и за обир на огромна сума пари.

Радослав Лазаров, и.д. областен прокурор на Варна: Според събраните досега доказателства, парични средства в доста количество... в размер на хиляди левове, няколко хиляди лв..
За жестокото закононарушение законът планува наказване от 15 до 20 години затвор, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР