Жестоко убийство потресе Видинско, научи BulNews.bg. 52-годишен мъж е пребит

...
Жестоко убийство потресе Видинско, научи BulNews.bg. 52-годишен мъж е пребит
Коментари Харесай

Извънредно! Пребиха до смърт мъж с колци и тръби след пиянска свада

Жестоко ликвидиране потресе Видинско, научи BulNews.bg. 52-годишен мъж е пребит до гибел с железни тръби и дървени колове от двама приятели след разгулен скандал. Трупът е открит през вчерашния ден в къща в село Градец. Кметът алармирал, че поданици на обитаемото място се натъкнали на ужасяващата панорама, Те видели съселянина си мъртъв, с голям брой пострадвания по главата и тялото.

Последвалата аутопсия във видинската болница удостоверила първичните данни за осъществено ликвидиране. Криминалисти неотложно се заели да разплитат случая. Само за часове те разкрили причинителите на бруталното закононарушение. Оказало се, че кървавата сцена се е разиграла вечерта на 28 март. Трима души се били събрали на по чашка в дома на 49-годишния М.Ф. След като обърнали солидно количество напитки, сред тях избухнал скандал. Домакинът, дружно с 57-годишния И.М., скочили на третия мъж и почнали да го постановат с каквото сварят. Според проверяващите раните му са породени от дървени колове и железни тръби.

След като разбрали какво са създали, двамата нападатели си плюли на петите и зарязали тялото където си е било. Едва 3 дни по-късно на локалните им направило усещане, че не са виждали съселянина си и почнали да го търсят. Извършителите на действието са хванати и приведени в полицейския арест. Образувано досъдебно произвеждане, работата на проверяващите продължава под управлението на наблюдаващ прокурор.  
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР