Жестоко отношение към крокодилче, което се използва за снимки с

...
Жестоко отношение към крокодилче, което се използва за снимки с
Коментари Харесай

Жестоко: Животно за атракция в Слънчев бряг упоено и със залепена уста

Жестоко отношение към крокодилче, което се употребява за фотоси с туристи в Слънчев бряг. Това сигнализират от Неправителствени организации " Любов за Животните " България.

От организацията настояват, че животното е било упоено и със залепена уста, с цел да не мърда по време на " работа ". Те ползват и снимков материал.

Подаден е сигнал до 112. Но притежателите на животното са избягали преди да дойдат органите на реда.



Вижте цялата обява на НПО-то:

Слънчев бряг,  център, лунапарка, малко крокодилче в ръцете на момиче от ромски генезис, очевидно упоено, със залепена устичка, жестока атракция, с цел да се печелят пари, всеки го допира, то стои безпомощно в най-голямата шумотевица и тълпа от хора, даже не реагира!

Не можах да подмина, попитах за документи и позволение,  естествено, че не ми се демонстрираха такива,  внезапно се появи мъж-ром, който също не сподели документи и стартира да се разправя с мен! Подадох сигнал на 112 и повиках полиция на място за инспекция, групата роми и крокодилчето изчезнаха, преди да пристигна полицията, които реагираха много бързо, написах формален сигнал и чакам следствие по случая, който се оказа, че не е единствен, а тези са постоянно там с животинчето!

За страдание в нашите курорти, а и освен там е цялостно с сходни човеци, които издевателстват и употребяват диви животни с цел да печелят - гущери, маймунки, змии и върха на всичко през днешния ден видях цяло крокодилче!

Приятели на животните, подавайте сигнали всякога, когато видите сходни неща, полицията е длъжна да организира следствие,  в случай че има подаден формален сигнал! Да, изгубих не малко време да пиша и изяснявам,  само че ще бъда същински щастлива и задоволена,  в случай че има позитивна смяна в тази поредна обстановка на безчинство над животни!

 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР