Жестока трагедия разтърси Козлодуй, научи агенция BulNews. Известният местен родолюбиец

...
Жестока трагедия разтърси Козлодуй, научи агенция BulNews. Известният местен родолюбиец
Коментари Харесай

Жестока трагедия разтърси Козлодуй! Самоуби се родолюбецът Петьо Попов /снимки/

Жестока покруса раздруса Козлодуй, научи организация BulNews.
Известният локален родолюбиец и запалянко Петьо Попов се е самоубил с електрически ток.
Драмата се е разиграла в къщата, в която живеел, намираща се в „ Папур махала “ в града. Негови близки му звънели няколко пъти по телефона, само че той не отговарял. След това обезпокоени отишли на място да го потърсят и се натъкнали на безжизненото тяло.
Пристигналите на местопроизшествието криминалисти не са разкрили следи от принуждение. Причините за нещастието занапред ще се обясняват.
Работил е в АЕЦ "Козлодуй ", от години е отпред на групите от Козлодуй, които се включват в националния туристически поход "По пътя на Ботевата чета ".
Ентусиастът Петьо Попов изминавал годишно дистанцията от Козлодуй до Околчица, като самостоятелни туристи само че Ботевите поклонници нормално са възпитаници, само че се включват и туристи-ветерани, жители, които имат желанието и волята да изминат пътя от Козлодуйския бряг до врачанския балкан.
Петьо Попов е прочут и с заниманието си да колекционира "Трабант "-и, като има десетки от соцвозилата, създадени в някогашната Германска демократична република.
„ Скъпи другари, Болката е неописуема. Нашият благ и обичан, неуморен и несравним Петьо Попов ни напусна…. Вместо да беше тръгнал по пътя на Ботевата чета, да е победител в Трабант фестовете или пък да е поробител на върховете в планините, той избра да отиде при звездите... Дано откри покой! Човек с огромно сърце! Светъл път нагоре! Мир на душата ти! Обичаме те и доста ще ни липсваш! “, написаха в обществените мрежи неговите близки.
Поклонението ще бъде на следващия ден, от 11 часа в Дома на покойника в Козлодуй.

Мир на праха му!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР