Жестока трагедия разтърси футболен клуб Гигант (Съединение). Братът, снахата и

...
Жестока трагедия разтърси футболен клуб Гигант (Съединение). Братът, снахата и
Коментари Харесай

Трагедия: Семейство с две деца от Пловдивско загина при пожар в Германия


Жестока покруса раздруса футболен клуб " Гигант " (Съединение). Братът, снахата и двете деца на играча Здравко Жилов са починали при пожар на 25 март в Германия. Дечицата са били на възраст 3 години и 6 месеца. Ситуацията е още по-тежка, тъй като Жилов и фамилията му не разполагат с нужните 18 000 евро, с цел да бъдат превозени телата на жертвите до България. Съотборниците, треньорите и управлението на клуба застават до своя другар и излязоха с апел за образуване на благотворителна самодейност. Ето какво написаха в публично послание от " Гигант ":

" Уважаеми почитатели и фенове на футбола, нееднократно всички Вие сте посочили Вашата съпричастност. Дойде още веднъж време всички дружно да обединим силите си и да помогнем на един от нашите футболисти. Здравко Жилов постоянно е потвърдил, че на терена оставя своето сърце и душа и се раздава до край във всеки един мач.

Сега той има потребност от нашата поддръжка. На 25 март в Германия при пожар той губи едни от най-близките си хора. Брат му, снаха му и двете им деца (едното на 3 години, а другото на 6 месеца). Трагедията за фамилията е голяма, а в този момент те се нуждаят от сума в размер на 18 000 евро, с цел да транспортират телата им до България.

От управлението на ОФК „ Гигант “ (Съединение) насочваме към всеки един от вас МОЛБА за еднократно подкрепяне, съгласно персоналните финансови опция.

Дарителски кутии ще намерите в парк-кафе „ СТИВИ “ и на стадиона.

В събота - 30 март, следва да се изиграе мачът от 26 кръг на Югоизточната Трета лига против тима на ФК “Созопол от 15 часа, който ще бъде в поддръжка на Зината.

Нека обединим силите си и дадем лъч светлина в този тежък миг за фамилията. "

Екипът ни изрича съболезнованията си към Здравко Жилов и фамилията му!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР