Жестока катастрофа стана тази вечер на международния път Е-79 между

...
Жестока катастрофа стана тази вечер на международния път Е-79 между
Коментари Харесай

Смъртоносно меле на Е-79 с бременна и три деца СНИМКИ 18+

Жестока злополука стана довечера на интернационалния път Е-79 сред Мездра и Ботевград, оповестява BulNews. Тежкият пътен случай е край село Люти дол.

Лек автомобил „ Сеат “ при пътуването си към Враца е подхванал рисковано изпреварване на дълга колона и на излизане от селото се блъснал челно в идваща отсреща лека кола „ Мазда “.



След страховития конфликт японската кола изхвърчала в храстите край пътя. В нея са пътували водача, бременна жена, стара жена и 3 деца. Свидетели на удара спрели и почнали да вадят ранените от двете смазани коли, които са с врачанска регистрация.

Две коли за спешна помощ, пожарна и полиция пристигнали на мястото на злополуката. Спешните медици заварили в доста тежко положение тримата възрастни и едното дете. Пострадалите към този момент са превозени към болница, като на този стадий е ясно, че детето е със строшен крайник, само че останалите са с многочислени контузии.

Шофьорът на „ Сеат “-та и дамата, която пътувала с него са леко ранени, като мъжът е целия в кръв. Проверката с дрегер откри, че той не е използвал алкохол.



Два екипа на Спешна помощ от Враца и Мездра са работили като на военно поле измежду голям брой хора, които помагали да се извадят затиснатите пасажери.

Въпреки напъните на незабавните медици обаче раните на мъжа от Маздата са били несъвместими с живота и той е умрял още при качването му в колата за спешна помощ. В болничното заведение в Мездра не престават проучванията на бременната жена и бабата, като с повече проблеми е бъдещата майка. Трите деца са в положително общо положение и на този стадий няма заплаха за живота им.

По неофициална информация пътуващите в колата-ковчег са от врачанското село Малорад.
Тепърва на мястото на злополуката се чака да дойде за оглед поради починалия човек дежурен дознател, което ще остави през идващите часове интернационалния път ще затворен за придвижване.



Виновникът за днешната кланица на интернационалния път Е-79 край Люти дол е бил дрогиран.

При инспекцията с дрегер на водача на лекия автомобил „ Сеат “ е открито, че той не е използвал алкохол. Допълнителната инспекция за опиати сподели, че той е каран дрогиран.



Вероятно това е и повода да предприеме рисковано изпреварване на колона от коли в селото, при което се стигна до преден удар в идваща отсреща „ Маздра “ с трима възрастни и три деца.

На мястото на злополуката дойдоха още полицейски сили от Враца и Мездра, защото в близост има доста хора. Пътят в посока "Дунав мост 2 " продължава да е затворен, а пътуващите към София се отклоняват през Искърското дефиле.

Очаква се всеки миг дрогираният водач да бъде задържан. По неофициална информация той и возещата се с него жена са брат и сестра от Козлодуй.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР