Жестока драма потресе град Земен. Мъж е пребил до безсъзнание

...
Жестока драма потресе град Земен. Мъж е пребил до безсъзнание
Коментари Харесай

Трагедия по Сурва: Местен дерибей преби трима, сред тях бременна жена. Уби неродено дете

Жестока драма потресе град Земен. Мъж е пребил до безсъзнание различен земенчанин, протегнал ръка на бременната му другарка и на 16-годишно дете с дислексия.
Цял град е покъртен от жестокостта на 50-годишният мъж. Земенчани споделят, че името му е Калин. Жестокостта на мъжа е взела жертва – бременната жена е изгубила бебето си в резултат на ударите, оповестява Даниел Стоянчев в групата на Земен.
Даниел Стоянчев, който е татко на 16-годишното момче споделя за нещастието: „ Идва бияча и стартира да бие няколко момчета сега в който почва да удря и рита бременна жена! Моят наследник се намесва да я отбрани а бияча, който е на 50 година го души и поваля на пода, синът ми съумява да се измъкне и отива да дава първа помощ на друго момче, което е окървавено и в безсъзнание! Горд съм с постъпката му!
Според информация на Мироглед пребитият до безсъзнание мъж е 45-годишният Ивайло С. Озверелият Калин трансферира юмруците си към бременната му другарка Грета, която се пробва да го отбрани. 16-годишният Николай, който е с дислексия, се намесва в мелето и отнася също удари. Има и още няколко бити.
Всичко това се разиграва в неделя вечерта в читалището на град Земен. Калин е бил граничен служител на реда, все още незает. В злополучната вечер той предвожда една от сурвакарските групи в града. Отива в читалището и по неразбираеми аргументи атакува Ивайло.
Калин бил локалният дерибей, на който никой нямал храброст да му се опълчи. Едва ли гибелта на едно неродено дете обаче ще му се размине. Вече има подадени тъжби в полицията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР