Жесток скандал се разрази в Народното събрание. Поводът стана декларация

...
Жесток скандал се разрази в Народното събрание. Поводът стана декларация
Коментари Харесай

Жесток скандал в Народното събрание заради спрени микрофони

Жесток скандал се развихри в Народното събрание. Поводът стана декларация от парламентарната група на ГЕРБ за неприятното ръководство на страната и последвалия отговор от страна на вицепремиера и министър на финансите Асен Василев.



Това провокира вълна от отвращение измежду народните представители. Те припомниха на Мирослав Иванов, че Василев е взел отношение към декларацията на ГЕРБ, което е в безспорен прорез с правилника. Иванов обаче реши, че няма да даде думата на ръководителя на най-голямата опозиционна партия в Народното събрание и разгласи отмора, още веднъж в нарушаване на правилника, тъй като такава не може да бъде дадена по време на блиц надзор.



Депутатите желаеха пояснение от председателстващия, което не получиха. В същото време целият скандал беше заглъхнал за публицистите, тъй като стопираха и техните микрофони.



„ Г-н Иванов, имате потребност да освободите парламентарната естрада, тъй като е належащо някой с по-висока степен на чуваемост да заема позицията пръв измежду равни. Това място би трябвало да бъде заето от някои който може да владее освен залата, само че и личните си нерви. Нашата парламентарна група ще стартира диалози за вашата оставка”, разяснява Десислава Атанасова.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР