Жерар Пике казва, че е много щастлив след драматичните промени

...
Жерар Пике казва, че е много щастлив след драматичните промени
Коментари Харесай

Много съм щастлив с Клара, а най-важната ми работа, е тази на баща: Пике

Жерар Пике споделя, че е доста благополучен след трагичните промени в живота му - раздялата му с Шакира и отдръпването му от футбола.

Бившият бранител на " Барселона " твърди, че не се вълнува от обществения си имидж.

36-годишният чаровник и новата му възлюбена Клара Чиа, 23 годишна студентка, бяха подложени на рецензии и нападки от певицата в нейни дис песни - сингли, чиято съществена цел е да нападат вербално някого, нормално различен реализатор. Тя съпостави себе си с " Ролекс ", а Клара с часовник " Касио ". 

Бившият испански национал отби въпрос за Шакира за повторно за по-малко от седмица в ново изявление през уикенда. Повтори отговора, който даде по испанска радиостанция предишния вторник, като сподели, че няма да приказва за това, тъй като " не му се желае ".
Снимка: Инстаграм
Той се опита да изфинтира любопитните по пикантната тематика в живота му и сподели пред испанския вестник " El Pais ": " Всеки родител носи отговорност да се опита да направи най-хубавото за децата си. Говоря за отбраната им. Това е работа на всички родители по отношение на техните деца. Това е, върху което съм фокусиран и това е моята работа като татко. В деня, в който умра, ще погледна обратно и се надявам да съм направил всичко, съм което желал. Искам да бъда правилен на себе си. Няма да разходвам пари, да си лъскам имиджа ". 

След това съобщи изрично: " Хората, за които се безпокоя и обичам, са тези, които ме познават. Не ме интересуват останалите. Насочвам силата си да бъда с обичаните ми, околните ми, и да им давам това, което имам. Много съм благополучен! В живота ми настъпиха промени и аз знаех по какъв начин да уловя и задържа щастието си ". 

Наскоро Пике беше запитан в испанско радио шоу дали е чувал известната ария на някогашната си Шакира за тяхната горчива разлъка, оповестява Marca.com.

" Да, явно ", отговори някогашният състезател на " Барселона ", преди да добави: " Но не желая да приказвам за това ".

Той продължи: " Ние имаме отговорност, тези от нас, които сме родители, към децата си. Всеки взима своите решения. Вече не ми се приказва. Просто желая децата ми да са добре. Винаги съм имал близки връзки с децата си. Нищо не ме прави по-щастлив от това да направя синовете си щастливи. Опитвам се да направя нещата по най-хубавия метод. Добре съм, благополучен съм ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР