Жерар Пике излезе от режим инкогнито и се показа официално

...
Жерар Пике излезе от режим инкогнито и се показа официално
Коментари Харесай

Пике представи новата си любима в Instagram

Жерар Пике излезе от режим тайно и се появи " публично " в Instagram с новата си възлюбена Клара Чия Марти, на селфи, в което той наподобява вдлъбнат до уши, а тя гледа гордо към камерата на телефона.
Кадърът гони 3 млн. лайкове, а множеството хора, които пишат под него, споделят, че се отбиват единствено, с цел да четат мненията. Последователите му остроумничат с изневярата на футболиста и раздялата с огромната колумбийска звезда Шакира, с която се срещнаха около фотосите на клип. Тя обаче е с 10 години по-възрастна и евентуално това в един миг на Пике е спряло да му подхожда.

" Животът на Шак е такава благословия без теб - смешник! ", написа консуматор. " Докога ли ще са дружно ", " Хей това щерка ти ли е ", са част от мненията, а някаква жена споделя дълга рецепта за сладки от Аржентина. " Това, което тези двама души направиха не беше вярно: не беше почтено, не беше лоялно и не беше зряло. Ще си платят ", считат други.

" И двамата ще свършите зле, защото има божество. Две години сте пренебрегвали жена и деца, това ще се изплати един или различен ден. Насладете се на тези моменти от началото на една връзка, еднообразието рано или късно ще убие вашата двойка ", разясняват още хората. Също по този начин означават стила и класата на Шакира и нейните стилизирани къдрици, в контрастност с " рошавата коса " на палавата студентка. 

" Когато когато токсичната другарка те принуди да се снимаш и да я публикуваш ", привиждат нарочена акция други. 

Любовта на Шакира и Пике, траяла 10 години, през които станаха родители на момчетата Саша, на 7 години, и Милан - на 10, приключи по противен метод, с блудничество от негова страна със студентката. Той се криеше 7 месеца след формалната разлъка, само че очевидно откогато певицата описа за болката си в две песни, е решил " да отвърне на удара ". Тя постави и кукла магьосница на балкона си да гледа към дома на майка му, която живее от другата страна на улицата. 

" Съжалявам, скъпи, трябваше да те изгоня преди време/Вълчица като мен не е за новобранци/Вълчица като мен не е за момчета като теб ", изпя тя, правейки връзка със своя шлагер от 2009 година " She Wolf ", публикуван малко преди двамата да се срещнат през 2010 година " Аз съм прекомерно добра за теб и по тази причина си с някой тъкмо като теб ", пее Шакира в " BZRP Music Session #53 ".

Тя загатва още, че това я прави по-силна и че: " Нашите сълзи не са напразни, те напояват почвата, от която ще изникне бъдещето ни и ни вършат по-човечни, тъй че даже когато страдаме да продължим да обичаме ". 

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР