Женският ни национален отбор по волейбол постигна трета победа в

...
Женският ни национален отбор по волейбол постигна трета победа в
Коментари Харесай

Драматичен успех за лъвиците

Женският ни народен тим по волейбол реализира трета победа в груповата фаза на Европейското състезание. Момичетата ни трагично надделяха Румъния с 3:2 (26:24, 18:25, 25:17, 22:25, 15:12), като затвърди второто си място в тази Група " В ".

В нея безапелационен водач и любимец е домакинът Италия, нанесъл единствената загуба на българките, до момента в който след успехите над Хърватия, Босна и през днешния ден над Румъния, родният отбор наподобява съвсем сигурен за това второ място.

А то е много значимо, тъй като обезпечава на доктрина по-лесен конкурент за идната фаза, като на този стадий наподобява, че това ще бъде Словакия, само че въпреки всичко би трябвало да се изчака изиграването на последните мачове от групата фаза.

Дори и България има още една среща в групата, която е против Швейцария. Видео от успеха над Румъния вижте тук> > >

Мачът започва с ранен задатък за родния отбор в първия гейм. Той доближи до 11:6, само че наивни неточности и отлични контраатаки на румънките доведоха до равнене при 11:11.

Посрещането бе проблематичната фаза от играта на Бъглария, само че въпреки всичко девойките ни още веднъж съумяха да натрупат задатък, като при 22:16 геймът изглеждаше сигурен.

Тогава обаче последва нов срив, като нови неточности при посрещането, както и неубедителният ни сервис направиха по този начин, че Румъния стопи пасива до единствено една точка.

Стигна се даже до тъждество 24:24, при което за благополучие неточност от сервис на съперника, а по-късно блок на Мира Тодорова затвориха гейма в интерес на България при 26:24.

През втората част съмненията в родния отбор продължиха, като този път румънките потеглиха с ранен задатък. Все отново България поддържаше разлика от три точки и съумя да изравни при 15:15, само че всичко хубаво се изчерпа в този миг.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР