Женският национален отбор по шахмат спечели категорично приза за отбор

...
Женският национален отбор по шахмат спечели категорично приза за отбор
Коментари Харесай

Шахматистките са Отбор на годината за 2023-а

Женският народен тим по шахмат завоюва изрично наградата за тим на годината с 940 точки в анкетата на " Спортист на годината ".
Прочетете още
На европейското в Будва (Черна гора) Антоанета Стефанова, Нургюл Салимова, Белослава Кръстева, Гергана Пейчева и Виктория Радева победиха с купата. България не бе взела участие на сходен конгрес от 10 година, само че след напъните на новата БСФШ това стана факт.

" Благодарни сме за тази премия. Благодаря на федерацията, че ни изпрати на европейското. Ако не беше Петър, нямаше да бъде реализиран този триумф. Научих, че колкото пъти човек да пада, би трябвало да се изправя. Поклон пред всички спортисти за това, което вършат ", сподели Виктория Радева.

" Първа европейска купа в историята на България. Радвам се, че толкоз доста хора оцениха триумфа. През 2024-та ще има и шахматна олимпиада, освен игрите в Париж. Благодаря и триумф ", сподели Нургюл Салимова.

" Благодаря и поисквам триумф на всички девойки, които способстваха за триумфа. Не чакахме подобен отзив ", сподели треньорът Петър Арнаудов.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР