Женската двойка София Христова и Християна Юлиева се класира за

...
Женската двойка София Христова и Християна Юлиева се класира за
Коментари Харесай

Още един финал за България на ЕП по акробатика за юноши и девойки във Варна

Женската двойка София Христова и Християна Юлиева се класира за финала на Европейското състезание по спортна акробатика за юноши и девойки във Варна. Българките събраха 54.050 точки и влязоха в борбата за медалите с трети резултат в квалификациите във възраст 11-16 години. 

Втората женска двойка Дея Хаджиатанасова и Рая Лозева също се показа добре в пресявките. Българските девойки събраха 53.200 точки, пети най-хубав резултат. Само поради правилото, че на край може да взе участие единствено един състав от страна, те останаха отвън борбата за систематизиране на медалите.  

България има още два финала в групата 12-18 години в последния ден на 12-ото Европейско състезание по спортна акробатика. За призовите места ще спорят месената двойка Кристиян Манолов и Вилиана Костадинова и женската тройка в състав Жаклин Стоянова, Димана Костадинова и Маргарита Тодорова.

От 18 до 22 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна ще се състои Европейското състезание по спортна акробатика за мъже, дами и младежи.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР