Женска мощ и красота на четири гуми. След 50 години

...
Женска мощ и красота на четири гуми. След 50 години
Коментари Харесай

Жени си спретнаха мощно рали в Перник ВИДЕО

Женска мощност и хубост на четири гуми. След 50 години спиране, в Перник възобновяват дамското рали, предаваНова телевизия.

Първото дамско рали в града се организира на 8-ми март 1970 година. Днес, 50 години по-късно, то още веднъж се завръща в миньорския град. 26 дамски екипа се изправиха пред три провокации.

Сред уредниците на събитието е и рали състезателката Диана Стоянова. „ Щастлива съм, че има страховит интерес от страна на дамите. Вече не се срамят да ръководят колите си пред аудитория, тъй като преди години ми е предписание усещане, че се тормозят да маневрират”, споделя тя.

А самите участници нямаха самообладание да покажат своите умения и изрично да разбият стандарта, че дамите не са положителни водачи.

Повечето заложиха на поддръжка от добър другар, а някои тимове избраха по-нестандартни имена, с които да бъдат показани. Някои даже донесоха и специфични талисмани, които да им донесат триумф.

На събитието участва и кметът на Перник Станислав Владимиров. „ Искам за нашия град да се приказва в положителна посока колкото се може повече и повече. Надявам се това прелестно събитие през днешния ден да се получи и да стане обичайно за нашия град”, сподели той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР