Жените са се радвали на по-голямо сексуално удоволствие по време

...
Жените са се радвали на по-голямо сексуално удоволствие по време
Коментари Харесай

Дами, плачете! "Ню Йорк таймс" разкри: Сексът при социализма е бил по-добър. Ето какво разказва една българка

Жените са се радвали на по-голямо полово наслаждение по време на социализма. Това твърди авторитетният американски всекидневник „ Ню Йорк таймс ” в собствен материал, отдаден на интимните милувки в Източния блок. Изданието цитира относително социологическо изследване измежду дамите в Източна и Западна Германия, извършено след обединяването през 1990 година, което открило, че дамите от Германска демократична република имали два пъти повече оргазми, в сравнение с западните госпожи, написа „ Телеграф”.

„ Когато американците мислят за комунизма в Източна Европа, те си показват рестриктивните мерки за пътешестване, мрачните пейзажи от сви бетон, нещастните мъже и дами, кретащи на дълги опашки, с цел да пазарят в празни магазини, и служби за сигурност, навиращи си носа в персоналния живот на жителите.

Докато огромна част от това е правилно, нашият групов стандарт за комунистическия живот не споделя цялата история. Някои евентуално си спомнят, че дамите от Източния блок се радваха на доста права и привилегии, които не бяха известни в демократичните демокрации тогава, в това число огромни държавни вложения в тяхното обучение и образование, цялостното им включване в работната мощ, великодушни отпуски по майчинство и обезпечена безвъзмездна грижа за децата. Но има едно преимущество, което получи малко внимание: дамите се радваха на повече полово наслаждение по време на комунизма, написа „ Ню Йорк таймс”.

Изданието показва като образец българката Ана Дурчева, чийто полов живот преди време е бил по-удовлетворяващ от този на щерка й, която живее много по-стресиращо през днешния ден. „ Всичко, което прави, е работа и работа, и когато се прибира вкъщи през нощта, е прекомерно изтощена, с цел да бъде със брачна половинка си. Но няма значение, тъй като и той е изморен”, споделя госпожа Дурчева.

„ Разбира се, някои неща бяха неприятни през това време, само че животът ми беше цялостен с романтика. След развода си имах работа и заплата и не ми трябваше мъж да ме поддържа. Можех да върша това сама, както пожелаех”, споделя 72-годишната жена пред „ Ню Йорк таймс”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР