Жените обикновено са тези, които пазят връзките си и последното

...
Жените обикновено са тези, които пазят връзките си и последното
Коментари Харесай

Най-честите причини, поради които жените слагат край на връзките си

Жените нормално са тези, които пазят връзките си и последното нещо, което биха желали, е да се разделят с колегата си. Трябва да усещат, че повече няма по какъв начин да продължат с този човек, с цел да се предадат и да изискат разлъка. Малко са дамите, които с лека ръка биха пренебрегнали всичко, което са постигнали с индивида до себе си, с цел да стартират нещо ново. Те обичат да имат сигурност и да могат да разчитат на мъжа си. Ако виждат, че това не се случва, е допустимо да помислят за край. Те даже биха дали прошка огромни провинения единствено и единствено връзките да се запазят. Ето обаче какви са най- честите аргументи, заради които дамите биха завършили една връзка:

С колегата й се карат прекомерно постоянно.

Жената към този момент не усеща жилището си като дом, а като съдилище, където викането и кавгите са постоянно срещани. Нападките и ревността към този момент са станали толкоз рискови, че трансформират любовта в ненавист. Думите, които си разменят, са като остриета, които се забиват в нея, а след абсурда сълзите се трансформират в реки. Тези борби са толкоз тежки и уморителни, че тя към този момент желае да се откаже, тъй като осъзнава, че мъжа й не желае да споделя тежестта на връзката. Тя се е уморила да поправя това, което е било разрушено от колегата й и единствена да поставя старания за опазване на хармонията. Толкова е изтощително за всяка жена, че тя просто желае да не помни всичко и да стартира нова глава в живота си без този човек.

Той трансформира настроенията си непрекъснато.

Нищо не е по-натоварващо от мъж, който не можете да разберете. Нуждите на една жена също постоянно са цялостна мистерия, само че в случай че тя не знае какво да чака от колегата си, това може да й аргументи съществени главоболия. Ето за какво всяка фрапантна смяна на настроението му може да я накара да излезе от кожата си. И двата пола ненавиждат този вид хора, тъй че е естествено да се стремят да се освободят от тяхното наличие.

Половинката й към този момент няма време за нея.

Жената усеща незабавно, когато индивидът до нея й смени мястото в целите си. Това може да е денят, в който той е отменил срещата им поради „ по- значими каузи ”, или забравената годишнина, или даже времето, когато е бил физически там, само че мозъкът му е бил прекомерно ангажиран да се скита в друга галактика. Тя има възприятието, че той към този момент не я поставя в проектите си за бъдещето, тъй че вместо да остане в боязън в сегашното, тя би предпочела да избере свят, където той не съществува.

Не демонстрира интерес към нейния живот.

Признаците за това може да са доста като моментът, когато той я е изслушал, когато тя споделя история, или времето, когато той не е участвал на значимо за нея събитие. Може даже да не й е направил комплимент на няколко пъти. Комуникацията сред сътрудниците е също толкоз значима, колкото и забелязването на дребни неща за дамата, а  той към този момент не съумява да направи това. В момента, в който мъжът й стопира да пита за нея, настава началото на края на връзката сред двамата сътрудници.

Той я оставя да реши всичко.

Когато танцувате по двойки, би трябвало да сте в синхрон, само че по какъв начин си представяте обстановката дамата да е тази, която влачи мъжа из балната зала? Това към този момент не е сантиментално за гледане. Същото можем да кажем, в случай че мъжът се тормози да вземе решение самичък и да поеме отговорността за значимите неща в една връзка. Не приказваме за това той да е индивидуалист и да прави всичко самичък, а по дадени въпроси да поема самодейността и да поема част от отговорността.

Тя се усеща сама.

Една жена ще усеща самотата, в случай че мъжът й я кара да се усеща като че ли към този момент няма значение за него. Когато тя към този момент не го кара да се усеща разчувствуван и влюбен, това може да разбие сърцето й и да изпадне в дупка. Ако тя почувства, че стаята е малко по-голяма от преди и има стена сред тях, може би е време да си тръгне. Мъжете постоянно попадат в зоната си на комфорт, откакто влязат във връзка, само че дамите постоянно желаят да се опитат да създадат нещо ново и да се влюбват един в различен всеки ден. Ако обаче мъжът й стартира да се носи по течението, това сигурно няма да вещае нищо положително.

Разбира се, всичко това не значи, че виновността за разпада на една връзка безусловно би трябвало да е на мъжа. И двамата сътрудници би трябвало да са равнопоставени и да поставят взаимни старания, в случай че желаят връзките им да се развиват и да вървят напред. Ако не поливаш едно растение, колкото и да е било красиво и издръжливо първоначално, в даден миг ще увехне и след това може и да не успее да се съживи. Същото е и в любовта, тъй че се опитвайте всеки ден да поддържате огъня жив и да работите за възстановяване на връзките си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР