Жените не по-малко от мъжете обичат кучетата и искат такъв

...
Жените не по-малко от мъжете обичат кучетата и искат такъв
Коментари Харесай

Породи кучета за заети жени

Жените не по-малко от мъжете обичат кучетата и желаят подобен домакински любим. Дамите обаче имат малко по-високи условия от господата във връзка с своя четириног сателит. В желанията им са по-малките и сладки породи, само че и кучета, които ги подаряват сигурно и обич.

Кои са подобаващите породи кучета за заети дами?

Едно работещо момиче постоянно има и в допълнение условие към своя питомец. В тях постоянно влизат по-ниските енергийни равнища, добра просветеност и адаптивност, с цел да се впишат в заетото всекидневие на стопанката.

Ето някои вероятни избори за породи кучета за заети дами:

Чихуахуа - идеалната порода за заети дами

Тези мъници са измежду най-дребните кученца - тежат от 2 до 6 кг и покриват дефиницията за джобен домакински любим. Дамата сполучливо може да придвижва своя дребен другар в дамската си чанта. Чихуахуа не се нуждаят от доста извършения, поддръжката им също е минимална и не лишава от времето на стопанката, а за сметка на това имат огромно любвеобилно сърце.

Кавалер Кинг Чарлз шпаньол - обичана порода на дамите

 Кавалер кинг чарлз шпаньол

Идеален домакински любим, отговарящ на условия за дребен, учтив, внимателен и гальовен другар от кучешкото войнство е Кавалер Кинг Чарлз шпаньол. Това е любвеобилно и пухкаво кученце, което обича да се гушка в стопаните, не боледува и единствената грижа е за сресването на дългата му четина.

Френският булдог е добър другар на заетите дами

Едно постоянно усмихнато куче, което може да разведри деня на стопанката си е френският булдог. Веселите кученца са постоянно подготвени за игра, нямат потребност от доста извършения, нито от специфична поддръжка. Имат обаче някои здравословни проблеми поради скъсената муцунка.

Западно хайландски бял териер

 Западно хайландски бял териер

Това куче е малко до приблизително на размер и не изисква съвсем никаква поддръжка. Лесно и бързо се образова и е отлично куче за заета жена, която няма доста време за разходки и извършения за своя питомец. Тази порода е с умерени равнища на интензивност и добре се оправя с акомодацията.

За дами, които избират по-едри и спокойни животни, без условия за доста време за разходки и извършения подобаващи породи са булмастифът, елементарният мастиф и грейхаундът от хрътките. За всички породи е присъща любовта и предаността към стопанина.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР