Жените четат модни списания и се възхищават на красотата на

...
Жените четат модни списания и се възхищават на красотата на
Коментари Харесай

9 черти на жените, които винаги изглеждат скъпи, дори и с ограничен бюджет

Жените четат фешън списания и се възхищават на хубостта на известни актриси, певици и модели, които наподобяват „ скъпи “. Много експерти работят върху техния имидж: стилисти, гримьори, фешън дизайнери.

Но отвън фотосите доста от тях наподобяват доста по-прости. И по този начин, по какъв начин изглеждате „ скъпи “, когато излезете на аления килим и отидете до магазина за хранителни артикули?

Има характерности, които ще издадат “високата цена ” на една жена. Всеки ги има, значимо е да ги видите в себе си и да ги увеличите:

– добре поддържана коса и прическа,
– подреден предпазлив маникюр,
– тънък грим,

– дрешник,
– обноски,
– просветеност,

– крепко тяло,
– непринуденост,
– почитание към хората.

Нека разгледаме всяка линия по-подробно.

Добре поддържана коса и спретната прическа

С модерния темп на живот не постоянно е допустимо да извършите забавна прическа. Но чистата коса към този момент е красива прическа. Според изследвания, извършени измежду мъжете, съвсем всички означават, че самата жена става по-малко привлекателна, когато събира мръсна коса в кок. Много девойки считат, че мъжете не виждат сходни детайлности. Но това напълно не е по този начин.

Спретен маникюр и добре поддържани ръце

Монограмите върху ноктите незабавно издават жена с остарели концепции за мода. Покритието би трябвало да е дискретно. Това не значи, че ярките цветове са неприемливи. Но би трябвало да изберете един. Или ослепителен цвят, или украшения. Минимализмът е главният аршин при избора на покритие върху ноктите за „ скъпа “ жена.

Възможно е въобще да няма покритие. Маникюрът не е покритие, а грижа за ноктите и ръцете.

Правилен въздържан грим

При грима могат да се приложат същите правила като при маникюра. Подчертайте достолепието без непотребни декорации. Няма потребност да нанасяте грим в няколко пласта декор дьо загар, пудра и други артикули, които са по-подходящи за специфични случаи, когато би трябвало да изглеждате допустимо най-ярко.

Можете да добавите дребен акцент под формата на ярки стрелки или червило.

Гардероб

Това е специфична функционалност, тъй като е доста по-трудно да се направи. Първото нещо, което би трябвало да извършите, е да създадете главен дрешник. Това е дрешник, в който можете да носите безусловно всички неща, които има в дрешника и да ги комбинирате между тях.

Цветове, жанр – всичко е значимо при избора на облекла в магазин. Това важи и за аксесоарите. Червена чанта, закупена импулсивно, може да виси в дрешника дълго време, тъй като просто няма да има с какво да я носите.

Маниери

Спокойният звук и добре поднесената тирада е това, което притегля мъжете в общуването. Как може “скъпа ” жена да прекъсва, да крещи и да псува. Мъжете слушат повече дамата, когато тя мълчи.

Интелигентност

Едно момиче би трябвало да може да поддържа диалог по разнообразни тематики, да разисква литература, просвета.

Здраво тяло

Не е належащо да имате идеални пропорции, с цел да изглеждате „ скъпо “. Спортът обезпечава мускулен тонус, здрава кожа и положително въодушевление. Добре поддържаното тяло постоянно се вижда.

Естественост

Сега стана съвременно да се построяват дълги нокти, мигли, коса. Колкото и да се пробват майсторите да създадат всичко допустимо най-естествено, не постоянно се получава.

Уважение

Искреното почитание към непознатите граници, непознатото мнение в връзката се усеща незабавно. Проявявайки почитание към другите хора, дамата демонстрира своята убеденост и почитание към себе си.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР