Жените често имат сходно поведение в определени ситуации. Това прави

...
Жените често имат сходно поведение в определени ситуации. Това прави
Коментари Харесай

9 навика, които мъжете не понасят в жените

Жените постоянно имат сходно държание в избрани обстановки. Това прави допустимо категоризирането им в няколко съществени групи. Разбира се, това важи и за мъжете, само че през днешния ден ще ви представим тези привички на дамите, които мъжете не понасят. Ама по никакъв начин.

Всички дами си мислим, че мъжете харесват всичко в нас, по тази причина и се влюбват бързо. Обаче не се замисляме какво в действителност ги отблъсква от нас още по-бързо. Сега ще изброим 9 неща, които повечено мъже не понасят в дамите. Генерално и съвсем без изключения!

1. Начинът на хранене – мъжете не понасят дами, които се хранят нищожно и постоянно, когато са на ресторант избират да си поръчат зелена салата с авокадо и чаша вода. Повярвайте, дами, никой мъж не се интересува по какъв начин тъкмо поддържате фигурата си, макар че държат на нея. Не е нужно да демонстрирате всякога, че се храните доста здравословно. Понякога си позволявайте вкусни ястия и се отпуснете, въпреки всичко сте на сантиментална вечеря, не на лагер за намаляване.

2. Прекаляването с грима – няма мъж, който да харесва това, че дамата е прекалила с изкуствените мигли, яркото червило и плътния декор дьо загар. Мъжете харесват дами, които се грижат за външния си тип, само че не го крият под един слой грим. Никой мъж не обича да не може даже да целуне дамата до себе си, с цел да не ѝ размаже червилото.

3. Драматизирането – дамите са кралици на драмата и всички знаем това. Нещото, което може да вбеси всеки мъж, е драмата, изникнала от НИЩОТО. Мъжете имат потребност от успокоение, не от дамите, които към момента се цупят за щяло и нещяло, което приказва за всичко друго, само че не и за зрялост.

4. Женските срещи – мъжете се опасяват от женските срещи, в които дамата до тях се вижда с цялостен куп нейни приятелки. Всеки мъж знае, че на тези срещи е обсъждан от А до Я и няма какво да направи по въпроса. Често приятелките са подстрекатели на най-различни налудничеви хрумвания, които по-късно рефлектират върху самия него.

5. Връщането към предишното – няма мъж, който да обича някой да се рови в предишното му. Жените обаче държат да знаят всичко за предишното на един мъж преди всяка сериозна връзка. Най-вече се ровят в предишния им любовен живот, броя на дамите, които са имали и какво ли още не. Мъжете обаче не схващат това какво общо има със сегашните им взаимоотношения и ненавиждат да дават отговор на такива въпроси.

6. Липсата на домашни привички – мъжете не държат да имат всеки ден топло предястие, главно и апетитен десерт. Обаче обичат от време-на време дамата до тях да ги глези с нещо вкусно. В днешни дни доста дами се разграничават от всевъзможни домашен и кухненски отговорности. Мъжете не схващат това и сигурно ще се замислят дали дамата до тях, която не желае да припари до кухнята, е дамата, с която би трябвало да прекарат целия си живот.

7. Бездействието – никой мъж не е задължен да устоя дамата до себе си на 100%. Има дами обаче, които се възползват от сътрудниците си и през целия ден се разхождат нагоре-надолу с приятелки и по салони. Това е нещо, което мъжете не схващат и не понасят. Как може да има жена без никакви ползи, фантазии и цели? Мъжете се възхищават на дейни дами, които знаят какво желаят от живота.

8. Мрънкането за брак – мъжете не обичат да им споделят по кое време би трябвало да създадат най-важната крачка в живота им. Повярвайте, дами, когато са подготвени – сами ще ви предложат брак. Ако не го вършат, то или вие не сте дамата или той към момента не е на тази вълна. Имайте самообладание!

9. Близостта с майка ми – изключително, когато дамите разчитат на всеки един съвет на майките си и каквото кажат те – е закон за тях. Мъжете не обичат майките на дамите до тях да диктуват персоналния им живот. Разбираемо е за какво!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР