Жени Калканджиева се оказа изненадващият първи напуснал къщата на Big

...
Жени Калканджиева се оказа изненадващият първи напуснал къщата на Big
Коментари Харесай

Калканджиева е първата изгонена от Big Brother

Жени Калканджиева се оказа изненадващият първи напуснал къщата на Big Brother. Снощи се състояха първите номинации и светкавични елиминации, а феновете не се съобразиха с желанието на съквартирантите и изгониха стилната шефка.

С най-вече гласове за изпъждане се снабди Весела, певицата събра цели 7 номинации. Основната причина за това се оказа държанието ѝ и фактът, че поради нея губят задачи и нямат бюджет. Освен нея в номинациите попаднаха още Жени, Никита и Стойко.

Напускането на Калканджиева изненада съквартирантите, изненада и самата Жени. „ Сигурно на хората им е омръзнало да ме гледат “, съобщи тя след излизането си.

Тя даде щит на Златка и Благой, тъй като „ за нея любовта е най-важна “.

Едни от най-интересните номинации през днешния ден бяха тези на Стоян Роянов Я Я, който съобщи, че няма кой да номинира. Наложи се Биг Брадър да го помоли да излезе от изповедалнята и да намерения още един път, с цел да откри аргументи за номиниране. В последна сметка ЯЯ не съумя и Брадъра наказа всички със прекъсване на топлата вода до второ разпореждане.

Тази постъпка на ексцентричния музикант му навлече гнева на част от съквартирантите, а най-вероятно ще бъде номиниран идната седмица.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР