Жени Калканджиева определено умее да хвърля бомби в публичното пространство

...
Жени Калканджиева определено умее да хвърля бомби в публичното пространство
Коментари Харесай

Изненада! Жени Калканджиева с нова страстна любов!

Жени Калканджиева несъмнено умее да хвърля бомби в общественото пространство - в случай че не с коментар по настояща тематика, то сигурно с това, което й се случва в живота.

Дори и да не е в ролята на коментатор или пък на участник в поредния риалити формат, шефката на " Визаж " отново приковава вниманието върху себе си. Този път обаче, с нещо много ненадейно, написа show.blitz.bg.

``
реклама

Шестата по хубост в света, както честа я назовават, получи много примамливо предложение, на което просто няма по какъв начин да откаже. Жени получи късмет да взе участие във филм, каквато е и една от дългогодишните й фантазии.

44-годишната хубавица ще вземе присъединяване в лентата " Ятаган " на режисьора Андрей Андонов, а премиерата на кино лентата се очаква в началото на 2020 г. 

" Това е първата ми толкоз комплицирана и многопластова роля. Аз играя разнообразни хора - един път съм властна и амбициозна, различен път съм общителна, мека и обрана. Леко подмазваща се на медиите и тяхното експертно мнение. Персонажът ми има разнообразни лица, само че като цяло се развива през целия филм ", по този начин показва Жени ролята си на шефка на Дирекция за битка с тероризма, която се издига до евродепутат. 

В началото миската била много неуверена като актриса, само че с поддръжката на режисьора и целия екип на лентата, напреднала бързо.



" Ставам все по-добра, освен като артист, само че и в кариерата на моята героиня. Трябваше да изиграя доста и разнообразни положения, това ми беше доста забавно. Експериментирах, следих се у дома ", споделя Жени да филмовия си дебют.

" Трудно ми е, тъй като би трябвало да приказвам с доста думи и комплицирани фрази, а да не споделям нищо. Даже Мариан Вълев ми сподели: " Как си го научила този текст, тъй като той няма смисъл ", прибавя още през смях Калканджиева, която във кино лентата си партнира точно с Мариан Вълев, а също и с Васил Василев-Зуека, Георги Стайков, Стефан Денолюбов, Китодар Тодоров.

Сред изненадите в актьорския състав на лентата са и актьорите Любо Нейков и Ники Илиев. Жени бързо се сработила с всички и дори ги впечатлила с актьорските си умения. Дори издава и по какъв начин тъкмо се е подготвила за комплицираната роля.

" Наблюдавах по какъв начин си държат ръцете, когато приказват. От Меркел взех тази безчувственост, когато е пред медии. Като български политик обаче трябваше да вкарам и горделивост ". Една от най-трудните й подиуми е, когато би трябвало да се развика на своите подчинени Мариан Вълев, Стефан Денолюбов, Георги Стайков и Китодар Тодоров.

Любопитна детайлност е, че Калканджиева получава ролята без кастинг. Поканена е да взе участие в " Ятаган "  от режисьора Андрей Андонов и продуцентите на кино лентата. И незабавно, щом прочела сюжета, приела предизвикването.

" Открих, че актьорската работа ми харесва и усетих тази магия на киното, за която всички приказват. Преди това в никакъв случай не съм била амбициозна на тази тематика, макар другарството си с доста продуценти. Но в този момент разбрах какво е да те възпламени магията на снимачния развой ". 

Сред най-интересните й подиуми са тези с Васил Василев-Зуека, с който минават през разнообразни стадии на връзката си. " Дори имаме и по-любовна сцена, в която стигаме до някакъв разцвет, написа " Уикенд ".

С него през целия филм имаме едно надиграване, знаем, че си трябваме взаимно, само че всеки гледа да надцака другия. Особена, фина игра на разнообразни положения на подозрения, на проучване един различен, на непосредственост и отдалечаване. Сложни професионални взаимоотношения, които в някакъв миг стават интимни ", споделя още Жени.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР