Жената Телец не се нуждае от учебник, за да владее

...
Жената Телец не се нуждае от учебник, за да владее
Коментари Харесай

Жената Телец: Каква е тя и какъв мъж й подхожда

Жената Телец не се нуждае от учебник, с цел да владее до съвършенство изкуството на флирта и съблазняването. Тя дава невербални „ интимни знаци “ толкоз естествено, колкото и диша. За да очарова един мъж, който харесва, представителката на тази зодия просто би трябвало да насочи вниманието си в избраната посока.

Тя е притежател по природа и през цялото време на връзката е подготвена да се залепи за него – безусловно. Не разрешава на никой да приближава й, което постоянно водят до невероятни подиуми на ревнивост. Ако дамата Телец се почувства забравена и изоставена няма да мълчи. На минутата ще изрази мнението си на глас, с цел да ускори резултата от казаното, като постоянно може да я видите да хвърля и предмети.

По предписание дамите Телец знаят какво желаят, те са подготвени да употребяват всички  средства от женския боеприпас – от ловкост и хвалебствие до сълзи и закани, с цел да реализиран това, което желаят, защото са патологично упорити.

Много хора, общувайки с млади дами, родени под тази зодия, вършат неточност да подценяват интелигентността им. Всъщност – дамите Телец нормално разчитат на своите усеща и чувства. Имат извънредно развита вътрешен глас да виждат истината и рядко позволяват неточности.

е практична и не може да я видите да страда за маловажни неща. Със сигурност не има вяра в патологичната обич, считайки я за откритие на импотентни хора, защото любовта й автоматизирано значи фамилиарност.

Телците нормално се обличат добре и с усет, само че съумяват да го създадат, без да надвишават бюджета. Обожават бижутата – пръстени, обеци и изключително гривни, огърлици.

Представителките на тази зодия са  изключително податливи на разкош, по тази причина имат и афинитет към скъпи кожи, диаманти и скъпи аксесоари, само че пестеливостта им не би им разрешила да си ги купят, по-скоро ги фантазират.

Сериозната връзка и брака постоянно ги карат да се отпускат. В душата на всяко момиче Телец се крие една закръглена дама.

Жената Телец в леглото

В началото на връзката тя чака самообладание, деликатност и деликатно, последователно доближаване от мъжа. Нуждае се да изпитва  удоволствие от фамилиарност, а не от бърза „ разходка “ в джунглата на еротичната прекаленост. Може да наподобява, че Телецът е ненапълно закостенял и не е доста жаден за новости – в действителност това не е по този начин. След сполучливото довеждане докрай на „ адаптационния съкровен интервал “, тя ще се надява, че сътрудникът ще има задоволително просветеност и въображение, с цел да подсигурява, че всяка фамилиарност е друга от предходната, и той ще демонстрира от ден на ден „ трикове “ от своя сексуален боеприпас, получавайки ги в точния миг, до момента в който магьосникът вади зайците от шапката.

Представителката на тази зодия държи на ситуацията, като декорът би трябвало да подхожда на протичащото се. Интимността за нея е опция да показва всичките си най-съблазнителни страни, а леглото е сцена, в която можете да играете една от еротичните функции.

От какъв мъж има потребност

Жената Телец е цялостна с деликатност, която безусловно я превзема, тъй че човек не може без „ изпускателна тръба “. По предписание Телецът има няколко „ старомодни “ възгледи, тъй че ролята на този изпускател нормално е брачният партньор, а не любовникът. Тя се нуждаят от благонадежден човек, зад който, сходно на каменна стена, може да оцеле във всевъзможни неволи и неприятно време без доста загуби.

Тихият и „ комфортен “ мъж Риби е идеалният сътрудник за Телец. С него тази мощна жена може да се любува на мира и тишина, само че в това време без риск от да е скучно. Той е кадърен да я издигне до небето, тъкмо това от което тя има потребност.

Мъжът Рак е различен „ любимец “, неговите прищявки и непрекъсната промяна на настроението, умножени с постоянството на Телеца, водят до съюз, който има всички шансове да продължи безпределно. В началото на връзката тази двойка ще се сблъска с компликации, само че в случай че етапа на запознанството бъде премината сполучливо, раздялата е съвсем невъзможна.

Следващият вид е мъжът Козирог. Вярно е, че в този разказ има повече рационализъм, в сравнение с пристрастеност, само че от него може да се получи отличен брак по улеснение, който да издържи на тестването на времето, защото и двата знака се отличават със податливост към прагматизъм.

Жената Телец и мъжът Дева имат отлични вероятности: тя му дава това, което на Девата липсва толкоз прочувствено. А той от своя страна по-късно „ изравнява “ и „ изглажда “ прочувствените импулси и хвърляния на Телеца, а по-късно, в противен случай, „ развеселява “ при потребност.

Двама Телци понякога ще забият рога (като предписание има единствено две аргументи за спорове – ревнивост и пари), само че те имат толкоз доста общо, силата на еротичното привличане е толкоз мощна, че може да се заключи, че те са основани един за различен, защото този съюз не би изглеждал отегчителен и предсказуем извън.

Кой не е подобаващ

Жената Телец и мъжът Везни по никакъв метод не са съвместими.

С представител на може да прекарате една прелестна нощ, само че дамата Телец прекомерно сериозна и прагматична за изменящия се близнак.

Със Стрелец тя надали ще издържи повече от месец – щом той стартира да я убеждава да промени метода си на живот.

Връзката сред Телец и мъжа Скорпион е обречена през цялото време – в този съюз има явна „ свръхдоза “ на ревнивост и възмездие.

Овенът и Водолеят имат прекомерно малко общо с дамата Телец.

Лъвът е прекомерно жесток за нея (обаче, заради такава явна разлика, интимността за една нощ може да се окаже доста добър).

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР