Жената, шофирала лекия автомобил, който предизвика катастрофата на автомагистрала Тракия“

...
Жената, шофирала лекия автомобил, който предизвика катастрофата на автомагистрала Тракия“
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на жената предизвикала мелето на АМТракия! Оставиха я в ареста

Жената, карала лекия автомобил, който провокира злополуката на автомагистрала " Тракия “ е арестувана за 72 часа, в понеделник ще ѝ бъде желана непрекъсната мярка на задържане. Това сподели на брифинг наблюдаващият прокурор Мирослав Ангелов по отношение на тежкия пътен случай на автомагистрала " Тракия “, който стана през вчерашния ден, оповестява " Фокус ".

" Огледът продължи няколко часа. 26 очевидци са разпитани, броя е допустимо да е повишена. Направени са проби за алкохол водачите на двете транспортни средства, те са негативни. Взети са ограничения да бъде непокътнат багажа на потърпевшите.

Иззет е голям размер по документи от компанията, обвързвана с досието на рейса. Той е нов, на към година и няколко месеца. Трудов контракт на лидера, наряди. Разпитан е значим очевидец пред осъждам. Извършено е освидетелстване на водачите от лекия автомобил. Изготвени са съдебно-медицински експертизи от 6 аутопсии “, съобщи Ангелов.

По думите му са взети информации на двамата водачи. " И двамата имат прегрешения. Водачката на лекия автомобил има тежко провинени, обвързвано с приложимост на алкохол от преди към две години. Другият лидер е бил с леки прегрешения.

Лекият автомобил няма техническа нередовност. С оглед на това, взех решение да бъде арестувана за 72 часа и в понеделник ще бъде желана непрекъсната мярка за задържане. Повдигнато ѝ е обвиняване за причиняване на пътно-транспортно произшествие с причиняване на гибел на повече от 2 лица, в тази ситуация на 6 лица и потърпевши “, сподели още той. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР