Жена загина, след като микробус, движещ се по ул. Самоковско

...
Жена загина, след като микробус, движещ се по ул. Самоковско
Коментари Харесай

Черна неделя: Микробус с англичани се приземи в река Искър, има загинал

Жена почина, откакто микробус, движещ се по ул. " Самоковско шосе ", е паднал в река Искър. Това заяви шефът на отдел „ Пътна полиция “ към Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) комисар Тенчо Тенев, представен от " Фокус ". Микробусът е ръководен от българин, а в него са пътували британски жители.

Той се е движел с висока скорост и е излязъл от пътното платно. 67-годишна британска гражданка е умряла на път за болничното заведение. При случая има и други потърпевши пасажери от микробуса, които обаче не са със съществени пострадвания. Те са били прегледани и освободени от болничното заведение.

Комисар Тенев заяви още, че на територията на столицата в днешния ден има и случай с блъсната пешеходка. " Двама души, татко и наследник, са аварирали на бул. " Цариградско " шосе в региона на Горубланяско ханче и сега се преглеждат от лекари ", добави той.

По думите на комисар Тенев пътните произшествия на територията на София през днешния ден са доста, само че с изключение на този на ул. " Самоковско шосе ", няма други, при които да има съществено потърпевши.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР