Жена сподели за добрината, която непознат гражданин и неговото семейство

...
Жена сподели за добрината, която непознат гражданин и неговото семейство
Коментари Харесай

Дами забравиха парите си, но млад баща се притече на помощ

Жена показа за добрината, която чужд жител и неговото семейство сторили на нея и нейна другарка. Двете дами излезли на неделна разходка из Добрич, а без да бъде планувано се озовали и до локалния зоопарк.

Те решили да прегледат представителите на животинския свят, само че тук ги попарила непредвидена спънка. И двете се оказали без пари, които били не запомнили вкъщи. Добричлия обаче станал очевидец на диалога им с касиерката на зоопарка и не се поколебал да подаде ръка.

Мъжът, който бил с детето си, платил билетите на дамите, като по този метод им подарил един прелестен следобяд.

Роси К. употребява обществената мрежа Faccebook, с цел да популяризира тази история за положителното.

" Благодаря Ви, семейство! Благодаря на тези млади, сърцати хора, които откликват със сърце и душа!  Респект! ", написа тя.

Вижте цялата ѝ обява:

" Благодаря на момчето, което на 07.04.24 (неделя) беше със фамилията си в " Зоопарк - Добрич " и без да ни познава, ни заплати входа за визитата.

Бяхме тръгнали на разходка с моя другарка и внезапно се озовахме до Зоопарка. Решихме да влезем, само че не бяхме си взели пари. Момчето чу диалога ни със служителката и без да се замисли сподели, че поема и нашия вход.

Той празнуваше РД на детенцето си. Благодаря Ви, семейство! Благодаря на тези млади, сърцати хора, които откликват със сърце и душа!  Респект! "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР