Жена се оплака, че е била влачена и бита с

...
Жена се оплака, че е била влачена и бита с
Коментари Харесай

Преиха и обраха жена в Красна поляна

Жена се оплака, че е била влачена и бита за обир, в столичния квартал “Красна поляна”. Жертвата споделя, че се е опитвала да вика за помощ, само че никой не я е чул, а нападателят е отмъкнал чантата ѝ.

" В момента, в който си разтварям входната врата на блока, някой застана зад мен. Аз мислих, че е посетител на някого от входа. Когато се обърнах към него, разбрах, че стартира да ми дърпа дръжката на чантата. След като не съумява да я измъкне, той стартира да ме влачи няколко метра по земята. Крещях и виках, само че нали е зима и всички прозорци са затворени. Хората са се прибрали, никой не ме чу “, споделя пострадалата в ефира.

Участвали в митингите през 2019 година за унищожаване на Виетнамските общежития, които се намират в квартала, обявиха, че до 2022 година е трябвало всички блокове да се бутнат, само че към този момент шест от тях са оставени.

Хората са обезпокоени, тъй като това не е първият случай на нахлуване. Един от потърпевшите съобщи, че са го пребили четирима души. Той е подал тъжба, само че развиване по тематиката няма. Други обясниха, че чуват от възрастни дами, че когато пазарят в тъмната част на деня, ги атакуват.

Един от живеещите в квартала споделя, че единствено сложени охранителни камери стопират набезите над парцела му. Преди време той е видял по какъв начин са отмъкнали входната му врата единствено за една минута.

От общината не се ангажираха със периоди по кое време ще се отстранен и последните блокове.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР