Жена от Ню Джърси превърна автобус от 1966 година в

...
Жена от Ню Джърси превърна автобус от 1966 година в
Коментари Харесай

Жена превърна стар автобус в дом мечта

Жена от Ню Джърси трансформира рейс от 1966 година в хубав дом на колела. Джеси Липскин видяла стария модел GMC Greyhound в платформата за онлайн продажби Ebay и незабавно го купила.

Следващите три години младата жена прекарала в усърдна работа и съумяла да преобрази до неразбираемост транспортното средство. Нетрадиционният дом е въодушевен от стремежа на собственичката към екологичен и резистентен метод на живот.


„ Първия път, в който желаех да стартира да пребивавам природосъобразно, беше, откакто гледах документалния филм „ Войнът боклукджия “, споделя момичето. В него се споделя за архитекта Майкъл Рейнолдс, който проектира и основава домове, употребявайки рециклирани материали.



„ Започнах да чета всичко за устойчивия метод на живот. В последна сметка дом на колела беше идеалното решение: елементарно можех да пътувам. 

Най-трудната част за реновирането на рейса била да се намерят подобаващи хора, които да ѝ оказват помощ.



„ Харесваше ми концепцията да направя сама всичко, само че нямам опит с водопроводните, електрически и дърводелски действия. Ъглите на рейса и прозорците пък правеха проектирането на мебелите много мъчно, защото наклонът на рейса се трансформира според от местоположението му “, споделя Липскин.



Крайният резултат коствал на Джеси към 70 000 $, а от януари тя към този момент живее напълно в новия си дом на колела.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР