Жена от Англия шокира медицината, след като опроверга мрачна прогноза

...
Жена от Англия шокира медицината, след като опроверга мрачна прогноза
Коментари Харесай

Даваха й само 2 седмици живот, а тя оцеля – благодарение на този сок

Жена от Англия шокира медицината, откакто опроверга мрачна прогноза и бързо се възвръща от тежка форма на рак на стомаха. 37-годишната жена от Ливърпул не се отчаяла, когато чула най-страшното – че й остават не повече от 2 седмици живот.
Тя заложила на тотална смяна на питателните си привички. Преди да я диагностицират с рак тя прекалявала с алкохола и съвсем всеки ден се отбивала до веригите за бързо хранене.
Сега всичко това е в предишното, зарязала е всички нездравословни храни, а новият й режим е разнороден, само че зависещ на здравословното хранене. В основата на подобряването на индикаторите й е сокът „ Супер С “.

С него англичанката усилва имунната си система, което пък й разрешава да продължи и с стандартното лекуване на рака – мощна химиотерапия.
Тя обаче нямало да даде положителни резултати, в случай че организмът не е задоволително издръжлив на страничните резултати.
Ето и съставките на чудотворния сок, който на процедура избави живота на 37-годишната англичанка. Съставки на сока „ Супер С “: 6 моркова, половин чаена лъжичка куркума, един цялостен лимон с кората, два обелени портокала и една чаена лъжичка джинджифил.

А за какво джинджифилът е толкоз потребен?
Той се употребява от епохи и като естествен лек за доста болести, защото е натурален антиоксидант и антисептик. Редица научни проучвания удостоверяват, че джинджифилът оказва помощ доста ефикасно при лекуване на ставни възпаления. Освен че облекчава болките, повлиява удобно и присъщите подувания и отоци. Билката е изцяло безвредна и може да се приема дълго време, без да има нежеланите странични резултати на нестероидните противовъзпалителни средства, нормално одобрявани при артритни положения.

Редица изследвания потвърждават, че джинджифилът има извънредно мощни болкоуспокоителни свойства. Той е също толкоз сполучлив против болки в главата или ставите, колкото и аналгетиците. Намалява неприятните чувства без да има отрицателните странични резултати на медикаментите. Активните му субстанции директно въздействат на ванилоидните рецептори, виновни за болката. Свойствата му се дължат на две съществени съставки – шагол и гингерол, които имат мощни противовъзпалителни и антиоксидантни свойства.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР