Жена от американския щат Алабама, която застреля смъртоносно собствения си

...
Жена от американския щат Алабама, която застреля смъртоносно собствения си
Коментари Харесай

Доживотен затвор за жена, застреляла изнасилвача си, който се опитвал да убие брат ѝ

Жена от американския щат Алабама, която простреля смъртоносно личния си изнасилвач, който се е опитал да убие брат ѝ, ще лежи доживот в пандиза.

32-годишната Британи Смит твърди, че е била брутално изнасилена и пребита от 38-годишния Тод Смит в дома си в град Стивънсън през януари 2018 година.


Тод Смит
Тод заплашил да убие Британи, в случай че тя разкажела на някой за случилото се. Жената обаче съумяла скрито да осведоми брат си Крис Макали, който пристигнал в дома ѝ малко по-късно и се спречкал с Тод.

Когато Тод отказал да си тръгне, той и Крис почнали да се постановат, а до момента в който двамата се биели, Британи стреляла по своя нападател, след което повикала полицията.

Медициснки обзор е потвърдил, че Британи е получила съществени рани по време на обезчестяване, само че все пак дамата е била упрекната два дни след случая в убийството на Тод.

Делото против Британи стартира по-късно този месец. Ако тя бъде приета за отговорна и бъде наказана, Британи ще бъде една от доста дами, които са влезнали в пандиза поради принуждение, осъществено против мъже, упражнили върху тях физически и секс тормоз.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР