Жена, обвинена за кражбата на френските булдозина Лейди Гага, сега

...
Жена, обвинена за кражбата на френските булдозина Лейди Гага, сега
Коментари Харесай

Жената, обвинена за кражбата на кучетата на Гага, я съди за 2 милиона

Жена, упрекната за кражбата на френските булдозина Лейди Гага, в този момент съди звездата, потвърждавайки, че й е отказана премия от 500 000 $ „ без въпроси “, съгласно правосъдна документи, съобщи " Sky News ".

Дженифър Макбрайд беше един от петимата съобвиняеми по отношение на кражбата на скъпите домашни любимци Коджи и Густав, откакто ги предадена полицията.

Човекът, който разхожда кучета на Лейди Гага - Райън Фишер беше прострелян и ранен по време на отвличането на кучета в Лос Анджелис, което се случи през февруари 2021 година, когато звездата беше отвън страната.

Кучетата на Лейди Гага Коджи и Густав.Снимка: Instagram

Джеймс Хауърд Джаксън, един от тримата мъже и двама съучастници, за които се твърди, че са взели участие в жестокия обир, пледира да не оспорва нито едно обвиняване за опит за ликвидиране през декември 2022 година, сподели окръжната прокуратура на Лос Анджелис, и беше наказан на 21 годинизатвор.

Според правосъдна документи, Макбрайд упреква Лейди Гага, чието същинско име е Стефани Джерманота, в нарушение на контракта, машинация посредством подправено заричане и машинация посредством погрешно показване, тъй като не й е платила премията от 500 000 $.

​В допълнение към паричната премия, Макбрайд търси не по-малко от 1,5 милиона $ обезщетение, както и общи вреди на неуточнена стойност, откакто е подала тъжба от осем страници във Върховния съд на окръг Лос Анджелис.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР