Жена нареди на кучета да атакуват обвинен натрапник в дома, нахлул през вратата, казват ченгетата от Флорида

...
Заподозрян крадец на кола видял как положението му става от
Коментари Харесай

Заподозрян крадец на кола видял как положението му става от лошо към по-лошо, когато се опитал да се скрие в апартамента на жена от Флорида — и открил, че тя има много защитни кучета, според офиса на шерифа във Волусия.

В следващите минути мъжът се оказва преследван от два питбула, докато се опитва да се промъкне през малък прозорец на втория етаж, каза офисът на шерифа в новини освобождаване.

Това се случи в понеделник, 14 август, в района на Дейтона Бийч и 42-годишният заподозрян успя да излезе от апартамента, само за да бъде заловен в близкия склад, казаха служители.

Епизодичното преследване започнало три часа по-рано, когато заподозреният извадил пистолет срещу мъж, който помпал бензин, и поискал колата и парите му, казаха служители.

След това откраднатата Toyota Corolla била изоставена в Whispering Winds Apartments, където заподозреният стана нежелан гост на жена и двете й кучета, казаха служители.

„57-годишна жена... частично отвори вратата си, след като чу някой да блъска върху него, докато крещеше „Мамо.“ (Заподозреният) си проправи път през вратата, блъсна я назад и я затвори с трясък“, каза офисът на шерифа.

„Когато тя разбра (мъжът) е непознат, жертвата заповядала на двете си кучета (идентифицирани като питбули) да го нападнат и те го направили. Когато полицаите от Дейтона Бийч пристигнаха на вратата на апартамента на втория етаж, (той) изтича в кухнята и счупи малък стъклен прозорец, преди да скочи от него. заподозреният „след продължително време на неспазване“ в склад, казаха служители.

След това той е бил отведен в медицинския център на Халифакс за „лечение на порязвания, за които се смята, че са били получени по време на проникването с взлом и/или скочи от близкия апартамент“, казаха служители.

Заподозреният е обвинен във „въоръжен кражба с огнестрелно оръжие, въоръжен грабеж с огнестрелно оръжие, кражба в големи размери, притежание на огнестрелно оръжие по време на извършване на углавно престъпление, оказване на съпротива на полицай без насилие, кражба с взлом в обитавано жилище с батарея, притежание на огнестрелно оръжие от осъден престъпник, престъпно злоупотреба и проникване“, казаха служители.

„Огнестрелното оръжие, за което се смята, че е било използван при кражбата на колата, е открит от друг близък жилищен комплекс... където 7-годишно момче го е открило около 16 часа. Понеделник“, каза офисът на шерифа.

„Майката на момчето съобщи, че синът й случайно е стрелял с пистолета, удряйки необитаван апартамент. За щастие никой не е ранен.“

Дейтона Бийч е на около 60 мили североизточно от Орландо.

Полицейско куче скача в басейн за кръщение, докато лови обвинен крадец на църква, казват ченгета от Флорида

Чихуахуа на име Шугър умира след цезарово сечение, направено от фалшив ветеринарен лекар, казват ченгетата от Флорида

Млад алигатор е открит да живее в землянка за софтбол в гимназията във Флорида, казват ченгетата

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР