Жена му Мария не иска и да чуе за този

...
Жена му Мария не иска и да чуе за този
Коментари Харесай

Кошмар за Нойзи след издънката! Става бездомен

Жена му Мария не желае и да чуе за този нарушител и пияч

Ивайло Цветков се прави на образован и грамотен човек, а в това време разрушава закона и рискува животите на десетки хора. Това потвърждава единствено какъв брой е пропаднал в нравствен проект и по какъв начин не го интересува нищо друго, с изключение на личната му алкохолизирана персона.

Както към този момент писахме, Нойзи бе хванат да кара с над 2 промила алкохол в кръвта. Като по знамение не умъртви някого, само че мнозина бяха в риск за живота си.

Само безконтролен човек, който е социопат, може да постъпи по този метод. На същото мнение явно е и брачната половинка му, тъй като Мария Игнатова била напряко гневна и доста разочарована от случилото се.

Водещата вдигнала вманиачен скандал на мъжа си, като го видяла за първи път след издънката му. Започнала да му крещи, че не се е омъжила за нарушител и пиянде.

Мария даже почнала да обмисля да напусне писателя. Разочарованието й от него било толкоз огромно, че дори не желала да го огледа, колкото и да се извинявал.

Нойзи се извини и обществено в обществената мрежа. Унижението му е голямо. От мъж с огромно его се трансформира в шушумига, молеща за амнистия.

Ивайло Цветков получи добър урок. Винаги е бил високомерен и се е мислил за освен това от близките, а в този момент към този момент разбра, че е по-лош от доста от околни.

Ако Игнатова в действителност се реши и го напусне, Нойзи ще остане освен без жена, само че и без дом. След сватбата той живее в бащината къща на жена си, където по през целия ден лежи и пие, правейки се на интелектуалец, написа Crimesbg.com.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР