Жена, която беше спряна по подозрение за шофиране с наркотици,

...
Жена, която беше спряна по подозрение за шофиране с наркотици,
Коментари Харесай

21-годишна жена, спряна по подозрение за шофиране с наркотици, премина два теста - преди да каже на ченгетата, че е надрусана

Жена, която беше спряна по съмнение за шофиране с опиати, мина два крайпътни теста - единствено с цел да изрече, че е имала приемала кетамин, до момента в който полицията се канела да я пусне.

Аби Кенингли, на 21 година, е било казано да си направи проби за дишане и попиване на опиати, откакто чиновниците настояват, че е карала безредно в 1 сутринта в своя VW Polo след нощна в къщата на другар. Но откакто и двете се оказаха негативни, недоверчив служител на реда, който видя, че Кенингли изглеждаше замаяна и беше нестабилна на краката си, я попита напряко какво е правила тази нощ и тя призна: „ кетамин “.

Тя по-късно беше задържана и назад в полицейското ръководство даде различен тест, който сподели, че тя е съвсем пет пъти над лимита за празненство опиата. В петък Кенингли, която живее в отдалечена селска къща с родителите си в Банкс, Саутпорт, Мърсисайд, беше изправена пред възбрана за придвижване по пътищата, откакто призна, че е карала с опиати.

Инцидентът се сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР