Жена, изнасилена по време на въоръжен грабеж в Бруклин през

...
Жена, изнасилена по време на въоръжен грабеж в Бруклин през
Коментари Харесай

Жена, изнасилена по време на въоръжен грабеж в Бруклин, разкрива, че не е спала след нападението, иска „лошият човек“ да бъде изправен пред правосъдието

Жена, изнасилена по време на въоръжен обир в Бруклин през уикенда, разказа по какъв начин също е била ударена и задушена по време на кошмарното тестване – което в този момент я кара да не може да заспи.

49-годишната жертва, която не приказва британски и не желае лицето й да се демонстрира или гласът й да се чува, сподели на PIX11, че желае „ неприятният човек “, който я е брутално полово нападнал, изправен пред правораздаването.

„ Не бях почивала в продължение на 24 часа – въобще, нито един ден от този момент, тъй като не можех да се успокоя и в този момент постепенно се натъкмявам “, сподели дамата пред станцията на китайски посредством приложение за превод.

>

„ Мисля, че идващия път може да посетя психиатър. “

Оцелялата от обезчестяване описа по какъв начин тя и двете й колежки били в неназован бизнес покрай 9-то авеню и 59-то авеню към 18 часа. Събота, когато двама крадци си пробиха път през външната врата.

Жертвата сподели, че се е пробвала да се бие, само че един от натрапниците я атакува гневно.

„ Когато отворих врата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР