Жена е в контакт със Сивите от детството си и

...
Жена е в контакт със Сивите от детството си и
Коментари Харесай

Жена е в контакт със Сивите от детството си и нарича себе си хибридно дете

Жена е в контакт със Сивите от детството си и назовава себе си хибридно дете …Извънземни отвлекли майката на Джуди, до момента в който била бременна. Имплантирали тяхна ДНК в клетките на тялото на ембриона (HiddenTruth.site).Сега, Джуди се назовава „ половин човек – половин извънземен “.

 91673934 600x466 - Жена е в контакт със Сивите от детството си и назовава себе си хибридно дете
64-годишната Джуди Карол от Бризбън (Brisbane), Австралия, твърди, че е поддържа връзка със Сиви извънземни от ранна възраст.От няколко години Джуди дава изявленията на разнообразни медии, в опит да опише за себе си на допустимо най-вече хора.Тя твърди, че е по този начин нареченото хибридно дете, защото бременната й майка е била отвлечена от извънземни, които вградили в ембриона извънземна ДНК.
Джуди споделя: “Аз съм на половина човек и на половина извънземна. Веднъж месечно ме качват на борда на галактически транспортен съд. ”Според дамата, тя постоянно виждала Сивите, когато била дребна, а по-късно те внезапно изчезнали. Но, през 1983 година, се появяват още веднъж и от този момент тя постоянно се среща с тях.Четете още: Създаден е нов Протокол при положение на контакт с извънземниОписва Сивите с едра глава, бледосива кожа, ниски, с големи черни очи с форма на сълза и дребна уста, която е съвсем атрофирана и не движат челюстите си.Всичко вътре в кораба им е чисто бяло, с красиви арки и форми без остри ъгли.

 D1 600x339 - Жена е в контакт със Сивите от детството си и назовава себе си хибридно дете
Извънземните научили Джуди да медитира, с цел да бъде непрекъснато в контакт с тях на умствено равнище. Един от извънземните, на име Марис, става неин „ нравствен преподавател “.Жената споделя: “Спомням си по какъв начин той масажира врата ми с дългите си пръсти и по-късно ги пъхна в гърлото ми, с цел да задейства точката на напрежение. ”Тя твърди, че благодарение на своите способи на лекуване, същият този Марис е съумял да излекува Джуди от няколко съществени болести. Включително, решил проблемите с челюстите й.Казва, че заради обстоятелството, че е на половина Сива, а Сивите имат неподвижни челюсти, тя също имала усложнения при отваряне и затваряне на устата си.Джуди счита, че хората не би трябвало да се опасяват от извънземните, тъй като те оказват помощ на човечеството да доближи мечтаното равнище на развиване и го вършат само, тъй като се тормозят за нас и не могат да оставят хората на ориста им.Съобщава се, че един ден брачният партньор на Джуди – Чарли, инцидентно видял Сивия извънземен до жена си, до момента в който Джуди седяла и медитирала. След това Джуди взема решение да опише на всички хора за своя опит и да напише книга с нейната история. Оттогава тя издава няколко книги.Дали да повярвате на нейната история, решете сами …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР