Жена е със счупена ръка след инцидент на столичния булевард

...
Жена е със счупена ръка след инцидент на столичния булевард
Коментари Харесай

Тротинетка помете жена на бул. Граф Игнатиев в София, прати я в болница

Жена е със счупена ръка след случай на столичния бул. " Граф Игнатиев ", съобщи Нова ТВ.

На записи от охранителни камери в региона на случая се вижда, че до момента в който пресича улицата, дамата е пометена от мъж с тротинетка, който се движи с висока скорост в насрещното придвижване, по трамвайните релси.

Инцидентът се случил на 10 август. Албена пресича улицата, когато мъжът, ръководещ тротинетка я блъска в тил. Група хора и екип на Бърза помощ незабавно оказват помощ на дамата. На мястото на случая, по думи на потърпевшата, са били два екипа на КАТ. „ Този, който управляваше тротинетката, остана до края в безусловно мълчание. Аз по този начин и не разбрах неговото име. Нито веднъж не ми сподели „ Извинявайте ”. Просто безмълвно седнал съм 4 часа на тротоара ”, описа тя. Органите на реда са иззели записа от видеонаблюдение, само че когато потърпевшата поискала записа, те обяснили, че са го изтрили. „ Възмутена съм, тъй като най-после на него му дадоха някакъв документ и му споделиха, че би трябвало да заплати акт. Неговата реакция, единствената, която изрази беше: „ Така ли, акт?! ” и си потегли с тротинетката ”, добави пострадалата.

По думите ѝ, на мястото на случая е имало очевидци, които са дали показания, само че от полицията са отказали да ѝ дадат имена или някакви данни. Пострадалата е със междинна телесна щета, претърпяла е интервенция на ръката. Тя е решена да търси правата си.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР