Желко Копич даде своето мнение минути след загубата на неговия

...
Желко Копич даде своето мнение минути след загубата на неговия
Коментари Харесай

Желко Копич: Не е лесен за приемане този резултат

Желко Копич даде своето мнение минути след загубата на неговия Ботев с 1:0 от ЦСКА.

" През по-голямата част от мача играхме добре. Особено през първите 45 минути бяхме нападателни в отбрана и в работата си с високата преса. Не дадохме опция на съперника да сътвори чисти положения. Имахме концепция по какъв начин да спечелим топката в междинната третина и оттова да ги изненадаме с нашите офанзивни играчи. Имахме едно състояние такова, само че не успяхме да го осъществяваме.

През втората част играта се поизравни. Те имаха също един късмет да отбележат. След дузпата опитахме да изострим нашата игра. Включихме Бароан, само че той не беше изцяло подготвен, защото му липсва подтоговка.

Не е елементарно да се одобри този резултат, тъй като считаме, че заслужавахме най-малко точката, само че продължаваме да се борим и мислим за идващия мач. Съперникът беше затворил добре пространствата. В подобен мач не може да имаш 7-8 чисти положения, тъй че трябваше да се възползваме от чистите, които създадохме.

Няма да приказвам за съдийството. Димитър Тонев тренира доста интензивно и си заслужи шанса да стартира. През втората част търсихме повече динамичност в средата на терена, а имаше и картон, по тази причина го сменихме.

Щастливи сме от работата на момчетата и по какъв начин се влагат. Не единствено в този мач, само че и в подготвителния развой. Не е елементарно да се вдигнем ментално поради резултата, само че би трябвало да си проучваме грешките и да работим в идващите мачове ", показа наставникът.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР