Желирани обувки, плетени чанти, хавлиени кърпи от две части? Тъй

...
Желирани обувки, плетени чанти, хавлиени кърпи от две части? Тъй
Коментари Харесай

Прегърнете лятото на ретро

Желирани обувки, плетени чанти, хавлиени кърпи от две елементи? Тъй като температурите най-сетне стартират да се покачват, настроението на това лято наподобява е ретро, ​​носейки със себе си цялата носталгия по преоткрития Polaroid. 

Тонът беше заложен предишния септември в сбирката на The Row преди есента на 2024 година в Париж, когато моделите на стилния подиум носеха цветни желеобразни обувки, евтина и радостна PVC част от лятото на 80-те и 90-те години. Обувките Mara, които се оферират в четири цвята, наподобява са изчерпани на всички места, даже и на цената от £860, предизвикваща блистери. Това е добра вест за други марки, които също взеха решение да тръгнат по пътя на желето.

Между началото на май и първата седмица на юни Ancient Greek Sandals продаде повече от 2500 чифта от своите желета (от £85 ; oldgreeksandals.com). Стиловете балерина на основаната в Атина марка Iro и Elli са основани на дизайни от 50-те години на предишния век от дядото на съоснователя Николас Миноглу. „ Намерихме форм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР