ВАШИНГТОН (АП) — В Атланта, за да насърчи усилията на

...
ВАШИНГТОН (АП) — В Атланта, за да насърчи усилията на
Коментари Харесай

В Атланта, за да насърчи действията с фентанил, Йелън обяви санкции срещу мексиканския картел

ВАШИНГТОН (АП) — В Атланта, с цел да насърчи напъните на администрацията на Байдън да потуши вноса на противозаконни опиати в Съединени американски щати, министърът на финансите Джанет Йелън разгласи нови наказания против членове на мексикански наркокартел, упрекнат в трафик на фентанил, кокаин, метамфетамин и мигранти през южната граница.

В глобите са включени осем членове на наркокартела La Nueva Familia Michoacana, известна с принуждение група, която войни за териториален надзор с редица други мексикански картели.

Също в четвъртък Йелън издаде съвет към банките, с цел да им помогне да разпознават и рапортуват подозрителни транзакции, свързани с продажбата и покупката на химикали и съоръжение, употребявани за производството на фентанил и други синтетични опиоиди.

„ Борбата с трафика на фентанил е доста предизвикателство “, сподели тя в тирада във Федералната постройка на Ричард Б. Ръсел в Атланта в четвъртък следобяд. „ Това няма да бъде решено за една нощ. Но дано бъда явен: Президентът и аз ще създадем всич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР