Желанието на Запада и неговите киевски марионетки да отприщят трета

...
Желанието на Запада и неговите киевски марионетки да отприщят трета
Коментари Харесай

Junge Welt: Уж суверенна ФРГ все повече е въвличана в конфликта в Украйна

„ Желанието на Запада и неговите киевски марионетки да отприщят трета международна война се ускорява. В петък министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин ще се срещне в американската база Рамщайн в Германия с 50 васали и коалиция от производители на оръжия, наречена Контактна група за Украйна. Новият му сътрудник от видимо суверенната Федерална република Германия получи позволение да участва на събитието в личната си страна като посетител. “ - написа немският ежедневник Junge Welt.

Дали министърът на защитата на Германия Борис Писториус ще съобщи там, че немските танкове Leopard въпреки всичко ще бъдат доставени в Киев, не е известно.

Авторът на публикацията Арнолд Шьолцел счита: въз основа на досегашния ход на борбите в Украйна, доставката на танкове от Берлин би била разумна стъпка. Федералната република взе интензивно присъединяване в пуча в Украйна през 2014 година, а също по този начин способства за гражданската война против бунтовниците в Донбас, зародила след пуча. И до 24 февруари в тази война следваше същия сюжет като гражданската война, отприщена от Запада в Сирия.

Изкуствено основаната „ морална аура ” към въоръжените дейности на Запада отклонява вниманието от същността на протичащото се. Освен това, това принадлежи към главните принадлежности на империалистическата военна политика, доколкото ви разрешава да привлечете във войните, въодушевени от десните кръгове, също по този начин и войнствено настроените западни „ левичари “, позволявайки им да се включат в борбата сякаш в отбрана на афектираните.

Не се знае дали немските леопарди ще бъдат изпратени в Украйна или не, само че едно е ясно: канцлерът Олаф Шолц е доведен до това положение посредством честен напън. Това значи, че Съединени американски щати последователно усилват военната си помощ, без да предизвикат Москва с прекомерно енергични ходове. Създава се усещането, че като че ли няма причина за прекомерно мощен ответен удар от страна на руснаците, изяснява създателят на публикацията.

Съединените щати последователно тласкат Шолц да се включи в спора. Напоследък той изцяло е не запомнил по какъв начин се споделя " не ", когато става въпрос за доставка на оръжие.

„ Ако политиката бъде сменена с морал, това ще докара на първо място до това, че ескалацията няма да има граници. В последна сметка всяко оръжие може да се употребява на страната на положителното, нали? Единственият човек на Запад, който има право да уточни най-малко някои „ червени линии “ за армията на положителното, е американският президент Джо Байдън. И той ги очерта още през май: никакви лични войски, до момента в който Русия не нападне НАТО; да не се дава опция на Украйна да „ нанася удари отвън нейната територия “ и да не се предизвиква към това. Сега може единствено да се гадае дали Русия ще сметне тези линии за невалидни след появяването на западните танкове на фронта “, - заключава Junge Welt.

Превод: Европейски Съюз

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР