Желанието на старши треньора на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш е

...
Желанието на старши треньора на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш е
Коментари Харесай

Локо реди контрола срещу Партизан

Желанието на старши треньора на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш е отборът да изиграе съществени контроли по време на подготвителния си лагер в Анталия. Той е провел диалог с клубните шефове и е настоял " черно-белите " да се изправят единствено против топ тимове. В тази връзка пловдивчани са влезнали в контакт с сътрудниците си от Партизан (Белград) и съвсем несъмнено двата отбора ще премерят сили в южната ни съседка.

Томаш е бил безапелационен, че тимът ще върви нагоре единствено в случай че играе против доста класни противници и заради тази причина ще бъде изработен опит да бъдат уредени спаринги и с някои от украинските и полските грандове, които ще зимуват в Турция.

Специалистът е изразил и желанието си при започване на януари, когато започва зимната подготовка, разполагаем да бъдат всички нови попълнения. Очаква се по време на зимния трансферен прозорец да бъдат привлечени най-малко четирима нови. Брояката може да нарасне според от изходящите прехвърляния. " Смърфовете " започват подготовка на 6 януари, като до 15-и ще се готвят в Пловдив, а на 14 януари ще изиграят и контрола с Хебър.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР