Желаещите да участват в традиционните презентации на Академия BULATSA ще

...
Желаещите да участват в традиционните презентации на Академия BULATSA ще
Коментари Харесай

„Дни на отворени врати“ за бъдещи ръководители на полети в BULATSA

Желаещите да вземат участие в обичайните презентации на Академия BULATSA ще могат да посетят постройката на Директива за птиците РВД на 10 февруари, 10 март и 10 април. За задачата те би трябвало да подадат своите поръчки и да бъдат регистрирани на специфичната форма в.

 

Посетителите ще имат опцията да участват на презентациите на специалисти от BULATSA, да се срещнат на място с изискванията, които се оферират за кариерно развиване, да видят в действително време работата на Районния център за обслужване на въздушното придвижване и тренажора за бъдещи Ръководили на полети.  

 

Академия BULATSA към този момент възобнови пролетната сесията за присъединяване в подбора за длъжността Ръководител на полети и до 30 април приема документи на претенденти за специалността. За да вземат участие в сесията, те би трябвало да са на възраст до 30 години, с висше обучение, минимална просветителна степен „ бакалавър “ ( без значение от специалността), и положително притежаване на британски език - B2. Всеки, който не има годен документ за  равнище, ще може да се яви на безвъзмезден тест в центровете на BULATSA в градовете София, Варна и Бургас. Подробностите за кандидатстването могат да бъдат.

 

Академия BULATSA е единствената сертифицирана в България организация за образование на Ръководители на полети, според условията на Европейския съюз и използваното национално законодателство. Обучението на утвърдените претенденти продължава към година и половина, като на тях им е обезпечена стипендия. При сполучливо довеждане докрай на курса, бъдещите ръководители на полети получават свидетелства за дееспособност, които дават отговор на откритите интернационалните стандарти и  могат да стартират да практикуват специалността.

 

Сградата на BULATSA е със специфичен режим на достъп и всеки записал се за присъединяване в „ Дните на отворени порти ”, е належащо да носи документ за идентичност и да бъде на място не по късно от 9 часа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР