Jeep обяви, че първите в историята на марката зареждаеми (plug-in) хибриди

...
Jeep обяви, че първите в историята на
марката зареждаеми (plug-in) хибриди
Коментари Харесай

Зареждаемите хибриди на Jeep вче са налични и в Европа

Jeep разгласи, че първите в историята на марката зареждаеми (plug-in) хибриди са налични за поръчка и за европейските потребители.

Първоначално, новите Jeep® Renegade и Compass First Edition са достояние само на потребителите в Италия и Испания, но доста скоро ще бъдат налични за поръчка и на останалите пазари на които присъства именитата американска марка.

Първите доставки на Renegade и Compass 4xe First Edition в Европа ще бъдат осъществени през лятото на тази година, като автомобилите ще бъдат изпълнени в топ версията на хибридната си задвижваща система с максимална мощ от 240 конски сили, и ще се доставят на клиентите с домашна зарядна апаратура.

Зареждаемата хибридна задвижваща система на First Edition версията е съставена от 1.3-литров бензинов турбоагрегат и автоматична предавателна кутия, отговарящи за задвижването на предните колела, и електромотор с батериен блок за задвижването на задните. Ускорението на хибридите от 0 до 100 км/ч е постижимо за около 7 секунди, оптималната скорост на движение и автономността в чист електрически режим са надлежно към 50 километра и 130 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР