JAGUAR разпространи информация за ексклузивната нова серия R-DYNAMIC BLACK на F-TYPE, с

...
JAGUAR разпространи информация за
ексклузивната нова серия R-DYNAMIC BLACK на F-TYPE,
с
Коментари Харесай

JAGUAR представи F-TYPE R-DYNAMIC BLACK

JAGUAR популяризира информация за ексклузивната нова серия R-DYNAMIC BLACK на F-TYPE, с помощта на която издига автомобила, в двете му съществени версии купе, на още по-високо равнище.

От Jaguar разясняват, че R-DYNAMIC BLACK изпълнението усъвършенства и надгражда отличната база на спортния модел, като му придава спомагателна хубост и увеличено съоръжение, залагайки залага на изпитаната гама задвижващи елементи с 300 и 450 конски сили.

Екстериорът на новото предложение на Jaguar е подчертан с неповторими за серията 20-цолови черни джанти, а самото купе е налично в три съществени цветови изпълнения- Santorini Black, Eiger Grey и Firenze Red.

С главен акцент върху върховата удовлетвореност на лидера, интериорът на F-TYPE R-DYNAMIC BLACK е изпълнен с Performance Seats седалки с опция за контролиране в 12 направления, кожена тапицерия Windsor в два цвята и с противоположен тегел, специални тематични бродерии по преднота табло и панелите на вратите, и други.

Задвижването на F-TYPE R-DYNAMIC BLACK е поверено на композиция сред осемстепенна Quickshift роботизирана предавателна кутия и двулитров Ingenium турбоагрегат с 300 конски сили или петлитров, V8 с 450 конски сили. В зависимост от желанията си, бъдещите притежатели на автомобила могат да разчитат на ускоряване от 0 до 96 км/ч за надлежно 5.4 и 4.4 секунди, както и на оптималната скорост на придвижване от 250 или 285 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР