Jaguar обяви, че компанията е отворила вратите на изцяло новия си

...
Jaguar обяви, че компанията е отворила
вратите на изцяло новия си
Коментари Харесай

Jaguar с най-модерното технологично студио за дизайн в света

Jaguar разгласи, че компанията е отворила вратите на напълно новия си и неповторим за 84-годишната история на легендарната марка особено създаден дизайн комплекс в Гейдън, Англия.

Новият център на Jaguar е обявен от компанията като най-модерното технологично студио за дизайн в света, като в това време дава обещание да предложи възможност на дизайнерските и инженерните екипи на марката да работят в синхрон. В оборудването са обособени четири зони за работа- централна (Heart Space), Интериор, Екстериор и Цветове и Материали, както и отдели Дигитална визуализация и Технически дизайн.

За спомагателна еластичност и по-непрекъснат работен развой, работниците в центъра могат да разчитат не единствено на новите си работни площи- студио, в което може да се работи едновременно по 20 пълноразмерни глинени макета на нови коли, само че и на модерни технологии, като роботизирани системи, студиа за вирутална действителност и 11-метрова 4К цифрова стена.

"Jaguar има неповторимо завещание като марка, водена от дизайна, и това постоянно ще бъде съществена част от нашето ДНК ", коментира Джулиан Томсън, шеф на подразделението Дизайн на компанията. "Новото оборудване събира на едно изключително изобретателно място целия дизайн екип. Ние същински имаме вяра, че вдъхновението идва от взаимодействието и съотрудничеството ".

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР