Жадният за власт и обществено признание Христо Иванов и кукловодите

...
Жадният за власт и обществено признание Христо Иванов и кукловодите
Коментари Харесай

Супер скандал! Топ магистрат, обвързан с Христо Иванов, зареждал Антикорупционния фонд с материали

Жадният за власт и публично самопризнание Христо Иванов и кукловодите му не се стопират пред нищо в напъните си за преодоляване на правосъдната власт и прокуратурата. Един от главните им принадлежности е така наречен Антикорупционен фонд, чийто началник Андрей Янкулов е гласен за обвинител номер 1.

БЛИЦ научи, че шефката на Върховен касационен съд Галина Захарова е подозирана, че зарежда с протоколи от Върховен касационен съд въпросния Антикорупционен фонд, който бълва безспирно " следствия " в услуга на Христо Иванов и господарите му.

Самият Христо Иванов е в близки връзки със Захарова, както и със скандално известния ѝ предходник Лозан Панов. Кой знае за какво Антикорупционният фонд, който се показва като флагман на морала, не повдига въпроса за какво Панов не е привикан от комисията в Народното събрание, която проверява въздействието на Мартин Божанов - Нотариуса със знакови магистрати.

Андрей Янкулов

В същото време Антикорупционният фонд работи услужливо в интерес на една бутикова партия и нейните архитекти, които желаят да употребяват Прокуратурата като своя благосъстоятелност и да се разпореждат с нея.

Самата Галина Захарова наскоро разгласи пред придворна медия, че " мрежите на въздействие би трябвало да се проверяват по едно и също време ". Думите на госпожа Захарова доста скоро могат да се извърнат като бумеранг против нея, защото скоро на бял сеят ще излезнат условия за обвързаности на нейния приятел Христо, господарите му и един някогашен основен прокурор, който доста интензивно им оказва помощ.

Плетеницата от ползи се чака да бъде разсечена и българските жители да научат името на някогашния основен прокурор и обслужващите му дейности към главатаря на кръга " Капитал ".

Източник: blitz.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР