Изявявайки се пред комисията по бизнес и търговия, г-н Macrow

...
Изявявайки се пред комисията по бизнес и търговия, г-н Macrow
Коментари Харесай

McDonald`s уволни 18 работници след обвинения в сексуално насилие, расизъм и тормоз

Изявявайки се пред комисията по бизнес и търговия, господин Macrow сподели, че свидетелствата на членове на личния състав, твърдящи корист или тормоз на работното място, са „ в действителност ужасяващи и сложни за слушане “.

Това идва, откакто през юли бяха направени голям брой обвинявания от служащи след следствие на BBC.

Общо повече от 400 обвинявания бяха направени в организацията през четирите месеца от юли, някои от които са с престъпен темперамент, сподели господин Macrow пред комисията.

Той сподели, че 157 сигнала към този момент са били изцяло разследвани, като 75 са довели до дисциплинарни дейности, в това число редица уволнения.

Около 249 тъжби, свързани с сигурността и приобщаването на работното място, към момента се проверяват, добави той.

Изображение: Алистър Макроу, основен изпълнителен шеф на McDonald's Обединеното кралство и Ирландия, даде показания пред депутатите

По-рано този месец, правна адвокатска фирма Leigh Day сподели, че е почнало групово правосъдно дело от името на редица чиновници по отношение на обвинявания в нахлуване и тормоз.

Г-н Macrow сподели: „ Обикновено виждаме сред 20 и 25 контакта на седмица, от които един или два са полов тормоз в цялата организация. "

Председателят на комисията по бизнес и търговия Лиъм Бърн сподели, че групата депутати " остава загрижена за културата на работното място ".

През лятото McDonald's започва стратегия за самостоятелни следствия, одити на процедурата си за подаване на тъжби, прегледи на своя кодекс за държание и редица цялостни дисциплинарни чувания в отговор на множеството искове.

Прочетете повече от Sky News:
На жителите на кулата е казано да изоставен домовете си „ неотложно “
Училища, упрекнати в „ пречистване на разузнаването “ с изключения
Мъж е задържан за гибелта на хокеист на лед < /p>

По-рано на сесията на комисията шефовете на синдикатите споделиха, че обстановката за служащите не се е подобрила, откогато McDonald's стартира своите следствия.

Иън Ходсън, народен президент на Синдиката на пекарите, хранително-вкусовата индустрия и съдружниците, сподели на депутатите: „ Обратната връзка, която получаваме, е, че нищо не се е трансформирало.

„ Има система за отметки, която е пусната в деяние, видео за това по какъв начин би трябвало да се случват нещата.

„ Наистина приветстваме присъединяване на EHRC (Комисията за тъждество и човешки права), само че това, което в действителност липсваше, е присъединяване на служащите в този развой. “

Съюзите също по този начин настояват, че McDonald's има история на потребление на съглашения за неразкриване (NDA) в отговор на обвиняванията.

Г-н Macrow отхвърли тези изказвания, само че призна, че е присъединил „ клаузи за дискретност “, когато служащите напущат компанията със съглашение за съглашение.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР