Изявления след разговори за съставяне на кабинет с втория мандат.Новината

...
Изявления след разговори за съставяне на кабинет с втория мандат.Новината
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Николай Денков: Имаме състав на кабинет, това е окончателният списък

Изявления след диалози за сформиране на кабинет с втория мандат.

" Новината от през вчерашния ден е, че имаме състав на кабинет, това е окончателният лист. В пинеделник в 11 часа връщаме мандата ", съобщи акад. Николай Денков.

Гледайте НА ЖИВО ТУК или



По-рано учен Николай Денков съобщи, че съставът на Министерския съвет е бил признат през вчерашния ден на всички национални препоръки на " Продължаваме промяната " и " Демократична България ".

" Проектокабинетът, който излезе в края на деня, е това, което сме предложили за приемане ", разгласи пред медиите номинираният за министър председател от ПП-ДБ учен Николай Денков. Допълни, че следва заключителен диалог с Мария Габриел.

Денков разяснява още, че предходното им предложение за състав на Министерски съвет е било извадено в напълно друга обстановка, до момента в който в този момент се приказва за търсене на състав, който да получи по-широка парламентарна поддръжка. Проектокабинетът е ориентиран към повече специалисти, сподели той.

" Обсъдихме полето на диалозите - тематиките, по които можем да си приказваме. Не сме обсъждали кабинет и ние не участваме в кабинет и в диалозите за кабинет ", съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ след среща с представители на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР