Изявлението си Димитров направи след отлагането и на днешното заседание

...
Изявлението си Димитров направи след отлагането и на днешното заседание
Коментари Харесай

Мартин Димитров: ГЕРБ, ДПС и БСП координирано саботираха заседани...

Изявлението си Димитров направи след отлагането и на днешното съвещание на комисията. Венко Сабрутев от същата парламентарна група означи, че са очаквали този бойкот.

 

Комисията в действителност е провела съвещание, само че то е било прекъснато без да реализира нещо значително.

Същите партии са дали своят вот преди няколко години в Народното събрание реализацията на този план, който по думите му е във щета на България, коствал три милиарда и помагал на Путин да заобиколи Украйна, сподели Димитров. " Това е план във щета на България, ние плащаме сметката и е в интерес на Русия, която получава метод да заобиколи Украйна ", сподели той, представен от Българска телеграфна агенция.

Според депутата, повече такива планове не би трябвало да се случват, а за тях би трябвало да се поеме всякаква отговорност.

 

Очаквахме ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия да се обединят още веднъж зад идеята " Турски поток ". Това е тяхната идея. Затова през днешния ден организираме отворена среща (по-късно през днешния ден в НС) на нашата парламентарна група тук в Народното събрание, сподели на собствен ред Сабрутев.

 

" Като провалят тази комисия - ние вършим гражданска комисия, ще извадим обстоятелствата и събитията, няма да съумеят да ни спрат ", добави Мартин Димитров.

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи преди няколко дни, че " България има най-хубавата (газова) инфраструктура и 80 % от компресорите в задачите Балкани са в " Балкански поток " (както дефинира продължението на " Турски поток през нашата страна - б.р.) в България. Това е печатница за пари за българите и е 100 % българска ".

 

Парламентът гласоподава основаването на краткотрайната комисия на 3 април, само че не съумя да избере ръководител, по тази причина днешното съвещание беше планувано от ръководителя на националното заседание. Срокът й на деяние е един месец (освен в случай че не бъде удължена нейната работа). Вносител на предлагането е ПГ на ПП-ДБ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР