Изявлението на президента Радев е държавническо и загрижено за бъдещето

...
Изявлението на президента Радев е държавническо и загрижено за бъдещето
Коментари Харесай

Нинова подкрепи думите на Радев: Моментът е важен и масовото гласуване е ключово за промяната

" Изявлението на президента Радев е държавническо и загрижено за бъдещето на България. Подкрепям думите му за това, че моментът е значим и всеобщото гласоподаване е основно за смяната. " Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия във връзка вчерашното послание на Президента на Република България, в което той прикани към гласоподаване всички български жители.
" Неделя е решителен ден за живота на всеки един от нас.
Обиколих цялата страна. Видях какъв брой доста хора са сковани от боязън за работата си, за бизнеса си. Видях по какъв начин се манипулират хората с измислени ранглисти и държавен пиар. Но страхът, проявен през днешния ден и поддаване на операции, ни обрича за години напред на беднотия и мизерия. Нямаме повече време за губене. Сега е решаващият миг да проработи същинската страна с грижа за хората, а не паралелната с грижа за мафията.
В този решителен миг всеки от нас е значим. Гласувайте за личния си живот и този на децата си.
 Корнелия Нинова: Моментът е решителен - единствено Българска социалистическа партия може да смъкна ГЕРБ от власт Корнелия Нинова: Моментът е решителен - единствено Българска социалистическа партия може да смъкна ГЕРБ от власт
Корнелия Нинова одобри 24 нови члена на Българска социалистическа партия в Ямбол „ Неделя, 4 април, е решителен ден за бъдещето на родината. Изправени сме пред из...
Нека не оставяме различен да ги дефинира. Масовото гласоподаване ще разбие подмолните проекти на кукловодите за вкарване в Народното събрание на патерици на сегашните ръководещи.
Българска социалистическа партия е единствената партия, която в този миг може да смъкна ГЕРБ от власт.
Ако бъдем единни в желанието си за смяна, тя ще стане. ", съобщи Нинова.
Припомняме, че Корнелия Нинова прекъсна предизборната си обиколка в страната във връзка гибелта на началника на кабинета си Асен Марков.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР